Hirdetés

Swarovski kollekció a Samsungtól

A Highsnobiety német designer csoporttal együttműködve készültek a csillogó kiegészítők és a különleges tok a Galaxy Z Flip5-höz.

A Samsung német webshopjában érhető el a Highsnobiety-vel és Swarovskival közösen tervezett exkluzív kollekció, ami különleges, eredeti kristályokkal díszített kiegészítőket kínál a Samsung Galaxy Z Flip5-höz, a Galaxy Watch6 mindkét variánsához és a Galaxy Buds2 Pro-hoz. A készülékek maguk a  megszokott színekben választhatók, ezekhez mutatós díszdobozban érkeznek a csillogó kiegészítők, a Z Flip5-höz és Buds2 Pro-hoz tok, a Watch6 és Watch6 Classichoz pedig kristályokkal díszített szíj.


[+]

A tetszőleges színben választható Z Flip5 esetében ezúttal ismét aktív az a promóció, ami az előrendelés időszakában nagyobb tárhelyet kínált a kisebb áráért, a Galaxy Buds2 Pro pedig az összes elérhető színváltozatban 60 eurós kedvezménnyel választható a csomagban, viszont a Galaxy Watch6 egyik variációjára (alapmodell vagy Classic, 40/44 vagy 43/47 milliméteres változat, LTE-képes vagy BT/WiFi-s) sincs kedvezmény, de a kiegészítők önállóan is megvásárolhatók limitált példányszámban, ha korábban már beszereztük volna az eszközöket.

Előzmények

Hirdetés