2019. március 23., szombat

Gyorskeresés

Spéci tarifa nagyothallóknak

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

A Vodafone és a SINOSZ együttműködésének eredménye az új tarifa.

Hirdetés

Magyarországon több százezer nagyothalló él, a siketek száma több tízezerre tehető. Mindennapi kommunikációjuk megkönnyítése érdekében a Vodafone Magyarország és a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ) összefogott, és egy különleges ajánlatot alakítottak ki a siketek és nagyothallók, illetve családtagjaik részére.

A csomag igazodik a siketek és nagyothallók speciális igényeihez. Mind hálózaton belül, mind hálózaton kívül alacsony a szöveges üzenetek és videotelefonálások díja. A tarifacsomag 2500 forintos havidíja teljes egészében lebeszélhető, vagy SMS forgalomra és videotelefonálásra is felhasználható. A csoporton belüli ingyenességet a zárt csoport opció biztosítja, nemcsak hanghívások esetén, hanem SMS küldésére is. Az opciónak nincs külön díja, az alaphavidíj tartalmazza a szolgáltatást. A csomagot a SINOSZ tagjai vehetik igénybe, a speciális tarifát a családtagjaik is használhatják.

Nigel Thorpe, a Vodafone Magyarország zrt. Vállalati Kapcsolatok igazgatója és a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának elnöke szerint az új tarifa kézzelfogható eredménye annak a társadalmi érzékenységnek, amely a Vodafone vállalati kultúrájának része. „Büszke vagyok arra, hogy a Vodafone termékfejlesztési stratégiája tükrözi felelősségvállalási alapelveinket” - tette hozzá Thorpe.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.