Sokoldalúbb lett a Sony okos óraszíja

Hagyományos órákhoz kínál megannyi funkcióval felvértezett szíjat a japán gyártó, NFC-s mobilfizetés, lépésszámlálás és megannyi egészségügyi extra jellemzi a Wena 3-at.

Ha az ember szeretne egy jó aktivitásmérőt, de nem mondana le a hagyományos órájáról sem, akkor hordhatja egyik kezén ezt, másik kezén azt - vagy ha épp kompaktabb, elegánsabb megoldásra vágyik, vehet egy Sony Wena 3-at, ami a jól ismert aktivitásmérőkre jellemző funkciókat hagyományos óraszíjba integrálja, így a csuklónk külső és belső oldalán is lesz mit néznünk.


[+]

A Wena 3 beépített mikrofonnal, Alexa-támogatással, mobilfizetéshez beépített NFC-vel, véroxigén-szint méréssel, lépésszámlálással, alvásfigyeléssel, és hajlított, szürkerányalatos kijelzővel büszkélkedik, természetesen megjeleníti a kapcsolódó mobil főbb értesítéseit.

5 ATM vízállóságról beszélünk, a szíj anyaga pedig attól függ, mit fizetünk meg: 24 ezer jen, azaz körülbelül 70 ezer forint az indulóár, amiért hagyományos gumiszíjat kapunk, a bőrös változatok 87-92 ezer forint körül alakulnak, a fémszíjas változatok pedig 95-100 ezer forint körül alakulnak Japánban. Kis példányszámban, de valószínűleg Európába is eljutnak a termékek, de az szinte biztos, hogy nem válik belőlük tömegtermék.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Sony Xperia 10 II - forma-terv

    Úgy tűnik, a Sony még mindig dizájnban a legerősebb. A hagyományos formaterv, a prémium kialakítás, a csorbítatlan kijelző és a képarány miatt szinte kompaktnak érződő kivitel még mindig nagyon vonzó. De...

  • Sony Xperia 1 II - kettőt fizet, egyet kap

    A Sony friss csúcsmobilja méregdrága, van pár hiányossága, külsejével és 4K HDR paneljével mégis odacsap.

  • Sony Xperia 1 - megérett a meggy

    Mozivásznas képaránnyal és 4K HDR OLED kijelzővel kapcsolja össze a Sony filmes és telefonos üzletágait. Kérdés, hogy kihúzza-e a tripla kamerás csúcsmobil a gyártót a csávából.

  • Sony Xperia 10 - aránytalan

    Formai szempontból újratervezés történt, ami rengeteg előnnyel és legalább ugyanannyi kényelmetlenséggel jár, de a kisebb Xperia 10 még így is szép lett. Csak kiforratlan és nagyon drága.

Hirdetés