Sikeres a HSDPA a Vodafone-nál

Egy hónapja indította el a Vodafone Magyarország HSDPA szolgáltatását 40 magyarországi településen. A lefedett városok száma egy hónap alatt öttel nőtt, június közepén három Balaton-parti városban, legutóbb pedig két Budapest környéki településen, Szigetmonostoron és Sződön vált hozzáférhetővé a 3,6 Mbit/s-os maximális letöltési és 384 kbit/s-es feltöltési sebességű mobilinternet.

Az elérési hálózat mellett az előfizetői szám is dinamikusan emelkedik, kétszer többen vásároltak az Internet Szabadon akció keretében USB modemet, mint azt a vállalat az induláskor várta. Nagy népszerűségnek örvend az akciós, forgalomdíj-mentes csomag, a megkérdezett előfizetők jelentős hányada szerint ez volt az egyik legfontosabb érv, amiért a Vodafone mobilinternet csomagját választották. A visszahozási arány továbbra is rendkívül alacsony - az akcióban ugyanis az ügyfél három munkanapon belül visszaviheti az internet kapcsolathoz szükséges készüléket a vásárlás helyszínére, és minden további kötelezettség nélkül lemondhatja a szolgáltatást.

A Vodafone a 3G/HSDPA hálózatát a jövőben is folyamatosan bővíti, év végéig lefedésre kerül Nyíregyháza, Kecskemét, Szolnok, Székesfehérvár és Szombathely, illetve ezen megyeszékhelyek környéke is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés