Sajtófotón látható a Vibe X3

Egyre közelebb kerülünk a Vibe X3 bejelentéséhez, ami az egyik olyan utolsó készülék lesz – legalábbis egy ideig –, mely a Lenovo márkanevet viseli. Később ugyanis már főleg a Motorola égisze alól érkeznek majd a mobilok, ha már a kínaiak úgy döntöttek, hogy az amerikai vállalat neve sokkal jobban vonzza a vásárlókat. A Lemon X kódnéven fejlesztett készülék egyértelműen a felső kategóriát célozza meg, az előlapon sztereó hangszókkal rendelkezik, ami egyébként nagyon hasonlít a Nexus 6-nál látottakhoz.


[+]

Hasonlóság ide vagy oda, a Vibe X3 kisebb lesz a google-ös kütyünél, hiszen a TENAA és a GFXBench korábbi leírásai szerint 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőt kap. A burkolat alatt egy Snapdragon 810 chipset biztosítja a hardveres erőforrást, a rendszermemóriáról annyit tudni, hogy 3 GB-ot kap az eszköz, a háttértároló mérete pedig minden bizonnyal 32 GB lesz, ami még microSD kártyával is tovább lehet bővíteni. A hátlapon két fontos modul található, az egyik a 21 megapixeles kamera, a másik pedig az ujjlenyomat-olvasó. A bejelentés időpontja egyelőre nem ismert.

Azóta történt

  • Már a Lenovo is hirdeti a Vibe X3-at

    Egy előzetes képet közölt a kínai gyártó a hamarosan bemutatásra kerülő készülékéről, ami 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzővel kerül forgalomba.

Előzmények

Hirdetés