Robbie Williams a mobilodon is mosolyog

A tegnapi napon a T-Mobile és a Sony Ericsson közösen bejelentették azt a tervüket, hogy újszerű mobilzenei megoldásokkal egyedülálló hozzáférési lehetőséget biztosítsanak a rajongóknak Robbie Williams európai „Close Encounters Tour 2006” turnéjához. A mobiltelefonok jegyként használhatók, amelyek a turné színfalai mögé betekintést és kihagyhatatlan mobilzenei tartalmakat kínálnak, tulajdonosaik izgalmas módon az eddigi legnagyobb európai előadókörút részesei lehetnek.

Robbie Williams-szel fennálló 18 hónapos partnerségének részeként a T-Mobile a Close Encounters Tour 2006 turné főszponzora. A turné keretében - mely az egy nap alatt leggyorsabban és legnagyobb számban eladott jegyek kategóriájában megdöntötte a Guinness Világrekordot - több T-Mobile országban összesen 29 előadás látható majd.

A T-Mobile közel 2 millió, az előadásokra kilátogató rajongót szórakoztat a koncerteken rendezett helyszíni programokkal, a turné zenei anyagaival és olyan exkluzív díjakkal, mint egy próba megtekintése és találkozás a világsztárral. Akik pedig nem tudnak személyesen ellátogatni az eseményre, azok a Tour TV, az élő videoközvetítés, és más mobiltartalmak segítségével bárhonnan nyomon követhetik a koncertkörútat.

"A T-Mobile-lal folytatott partnerség révén a rajongók újfajta módon élhetik át t turnét a mobiltelefonjuk segítségével – és az nagyon izgalmas dolog" – nyilatkozta Robbie Williams.

A turné minden előadása élőben 3G készülékeken követhető lesz. Teljes turné eddig soha nem volt végigkísérhető 3G mobilokon, most először nyílik lehetőség arra, hogy a jeggyel nem rendelkező ügyfelek is teljes kényelemben megtekinthessék a koncerteket.

Azóta történt

Előzmények

  • T-Mobile Kapcsolat Koncert

    Június 18-án a Felvonulási téren a 10. Kapcsolat koncerten a T-Mobile és a koncert támogatóinak jóvoltából az extravagáns és szókimondó Pink szórakoztatja a résztvevőket.

  • A T-Mobile nyári zenei ajánlata

    A Kapcsolat koncert után idén még több világsztárt kapunk a mobilcégtől.

Hirdetés