Reno 9 novemberben, Find N2 decemberben

Körvonalazódik az összecsukható Oppók megjelenése, képernyőképek árulkodnak a tudáslistáról.

Hirdetés

A Techgoing információi szerint emlékezetes évzáróra készül az Oppo: még ebben a hónapban befut a felső-középkategóriás Reno9 família Snapdragon 778G-s alap, Dimensity 8200-as Pro és Snapdragon 8+ Gen 1-es Pro+ modellel, aztán decemberben érkezik az N Flip és az N Fold.


A Find N minket meggyőzött: izgatottan várjuk a folytatását [+]

A Reno család 6,7"-es és 120 Hz-es OLED panellel várható, 12 GB és 512 GB-ig terjedő RAM/tárhely kombinációval, illetve 32 megapixeles előlapi kamerával. Az alapmodell hátra három lencsét pakolhat, 64 megapixeles főegységgel, a Pro+ pedig 50 megapixeles főszenzort. Az előbbi 4500 mAh-s telepet és 67 wattos töltést kínálhat, az utóbbi 4700 mAh-sat és 80 wattosat.

A flipes és a tablet/telefon hibrid várhatóan az év vége előtt megjelenik Kínában, viszont hiába kerül polcra a Snapdragon 8 Gen 2 novemberi bemutatója után, a kémforrások 8+ Gen 1-es chipről beszélnek, ami az elit árcédulával éppenséggel nem ideális. Ám a hajlítható képernyős telefonok fejlesztési folyamata hosszabb, és a következő generációs Qualcomm lapkára való átállás valószínűleg több hónapos csúszást jelentett volna.

Hajlítható készülékből úgyis megvásárol a közönség mindent, amit csak a márkák le tudnak gyártani, úgyhogy aligha lesz gond a pénztáraknál. A Find N2 PGU110 kódnéven, MariSilicon X segédchippel és 7,1"-es belső LTPO AMOLED panellel várható, Android 13-on alapuló Color OS főverzióval. A Coolapk hozzájutott több képernyőképhez, amelyek a hardver egy részét és a felületet apró változásait megerősítik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés