Képeken az Oppo Reno9-es széria

Három taggal, novemberi kínai premierrel várható az új középkategóriás mobil.

Négy renderképet láthatunk az ebben a hónapban bemutatásra váró Oppo Reno9-es szériájáról, hála Evan Blass munkásságának. A Reno9, Reno9 Pro és a Reno9 Pro Plus képei mellett némi információt is megosztott a készülékekről. Az egyik ilyen, hogy a Reno9-es szériából kimaradhat az Oppo saját fejlesztésű fotós MariSilicon NPU lapkája. Az alapmodell és a Pro két hátlapi kamerával, a Pro Plus három kamerával dolgozhat majd. Az előlapon minden telefon esetén egy kamera dolgozik majd, ez állítólag a Sony 32 MP-es IMX 709-es szenzora lesz. A hátlapi kamerák kapcsán csak a Reno9-ről pletykálják, hogy az Omnivision 64 MP-es OV64B szenzorát fogja használni a széles látószögű főkamera mögött, a Pro Plus modell pedig a Sony 50 MP-es IMX 766-os képalkotóját.

Balról jobbra: Reno9, Reno9 Pro, Reno9 Pro Plus.Balról jobbra: Reno9, Reno9 Pro, Reno9 Pro Plus.Balról jobbra: Reno9, Reno9 Pro, Reno9 Pro Plus. Balról jobbra: Reno9, Reno9 Pro, Reno9 Pro Plus. (forrás: Twitter / Evan Blass) [+]

Mindhárom készülék ívelt szélű kijelzővel kerülhet piacra, ez 6,7 hüvelykes képátlójú OLED lehet, 120 Hz-es frissítéssel és standard FHD felbontással (1080 x 2400 p), a kijelző alá szerelt optikai ujjlenyomat-leolvasó szenzorral. Ezzel a Honor, a Huawei és a Xiaomi mellett az Oppo is kínál majd ívelt kijelzős készüléket a középkategóriában.

Ívelt kijelzőt kaphat a Reno9-es széria minden tagja.
Ívelt kijelzőt kaphat a Reno9-es széria minden tagja. (forrás: Twitter / Evan Blass) [+]

Hardver terén az alap Reno9 a Qualcomm Snapdragon 778G lapkáját használhatja 12 GB operatív memóriával. A Reno 9 Pro Plus ezzel szemben a Mediatek Dimensity 8000 platformot használhatja, akkumulátor terén 4500 és 5000 mAh-s telepekről szólnak a pletykák, a töltés pedig vezetéken mehet majd 67 wattal.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés