Renderképen a Xiaomi 12 Ultra hátlapi kameraegysége

Nem éppen visszafogott megjelenés lesz jellemző rá, de remélhetőleg az elkészült fotók is tükrözik majd túlméretes mivoltát.

A kamerás képességekre koncentráló csúcsmobilok esetén nem ritka, hogy a hátlapi sziget adja a design legfelismerhetőbb részét, a Xiaomi Mi 11 Ultra esetén még külön kijelzőt is kapott az egység, a várhatóan még idén bemutatkozó utód esetén pedig egy hatalmas, kör alakú kameraterület kerülhet elhelyezésre.


[+]

A Mi előtagtól megváló Xiaomi 12 Ultráról készült 3D koncepciórendereket a LetsGoDigital által tekinthetjük meg, a méretes kör központjában a főkamerát, alatta a periszkópos zoomkamerát, balján az ultraszéles egységet, fölötte pedig vagy egy ToF szenzort vagy egy 2-3-szoros zoomkamerát találhatunk. De persze itt helyezkedik majd el a ledes vaku, a fényszenzor és a PD-autofókusz segédegysége, és ha minden igaz, egy Leica logo is díszíti majd a csúcsmobilt.

A Xiaomi már lemaradt arról, hogy elsőként mutasson be Snapdragon 8 Gen 1-es mobilt, viszont egy idei bejelentéssel a dobogóra még felállhatnak.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés