Relaxáljunk együtt

A T‑Mobile december 1-től bevezeti a népszerű Relax csomagok társkártyás változatait. Ezek egyik legfontosabb előnye, hogy kevesebb havonta megvásárolt perc esetén is alacsony percdíjakat biztosítanak. 

A társkártyás Relax csomagok bármely Relax díjcsomagú főkártya mellé igényelhetők, és jellemzőjük, hogy kevesebb perc megvásárlása esetén is kedvezőbb percdíj érvényes. Így pl. a társkártyás Relax 50-ben mind az 50 perc felhasználása esetén 33 forintba kerül egy percnyi belföldi beszélgetés. Ezzel a Relax 50 perc-csomag 1650 forintos havi költsége a hazai mobilpiacon jelenleg a legkedvezőbb az azonos percmennyiséget tartalmazó, hasonló tarifakonstrukciók közül. Előfizetéssel rendelkező Aranykártyás T‑Mobile-osok 5, Platinakártyások akár 10 társkártyát kapcsolhatnak főkártyájukhoz. Az új csomagok szabadon kombinálhatók a meglévő Relax csomagokkal, azaz egy Relax 100-as főkártyához bármely Relax társkártyás csomag tartozhat, akár az 500-as is.

A Relax társkártyákhoz is választható a megfelelő Relax nemzetközi díjcsomag. Az erre előfizető T‑Mobile-osok Magyarországon kívül a világ 29 országának vezetékes vagy mobiltelefon előfizetőivel egységes, előnyös percdíjakkal beszélhetnek.



Hirdetés