Hamarosan bővül a Realme 12 széria

A Realme 12 Pro és Pro+ mellé az alapszériát is várjuk, a Realme 12+ már bejegyzésre került a TENAA-nál.

A Realme múlt hétfőn mutatta be a 12-es szériát, ami a Pro+ esetében Snapdragon 7s Gen 2-t és periszkópos kialakítású zoomkamerát hozott, míg a megegyező dizájnnal rendelkező 12 Pro Snapdragon 6 Gen 1-et és kétszeres zoomot biztosító telefotós kamerát kínál extraként. Az eggyel lejjebbi polcra várt Realme 12+ megtartja a Pro-k 5000 mAh-s akkukapacitását és a 67 wattos gyorstöltést, de ezen kívül érezhetően visszafogottabb specifikációval várható.

A TENAA adatbázisa alapján a formaterv és vonalvezetés illeszkedik a sorozat komolyabb tagjai által képviselt vonulatba, adott lesz a bőrhatású hátlap is, de teszi mindezt sík kialakítású, egyébként megegyező paraméterekkel rendelkező kijelzővel (6,7", 1080 x 2400 AMOLED, 16 MP előlapi kamera), illetve méretben kicsit nagyobb lesz, mint a másik két készülék (162,95 x 75,4 x 7,87 mm). Ugyanakkor nem kizárt, hogy a 120 Hz helyett 90 Hz-es panellel kell beérni, de erre vonatkozó információt nem szolgáltat a hatóság.

[+]

A lapkakészlet konkrét típusa egyelőre nem derült ki, valószínűleg továbbra is egy Snapdragon konstrukciónál maradnak valahol a két Pro modell szettje alá pozicionálva, memóriakonfigurációból viszont ugyanúgy 8 és 16 GB közötti rendszermemóriával és 128 GB-tól 1 TB-ig terjedő belső tárhellyel számolhatunk, képalkotás terén viszont be kell érni egy 50 megapixeles főkamerával (vélhetően optikai stabilizálással), egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű szenzorral és egy 2 megapixeles potyautassal.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés