Realme 10 Pro+ fotót készítettek a vadonban

Vagyis egy irodában, és nagyon csillog a készülék hátlapja.

Hirdetés

Előző héten megvolt a Realme 10 4G, aztán kicsit később az egyik Realme 10 5G premierje is, de ha az ember azt hinné, hogy itt vége a sztorinak, nagyobbat nem is tévedhet. Csütörtökön, november 17-én folytatódik a sorozat, érkezik a Realme 10 Pro+ és még minimum egy 5G-s Realme a tízes szériába. A Pro+ kapcsán már a gyártó is megosztott információkat és a TEENA is közölt róla fotókat, most egy indiai Twitter-fiókon keresztül pedig mindennapi környezetben készült fotókat is láthatunk a készülékről.

Ez állítólag a Realme 10 Pro+.Ez állítólag a Realme 10 Pro+.Ez állítólag a Realme 10 Pro+.Ez állítólag a Realme 10 Pro+. Ez állítólag a Realme 10 Pro+. (forrás: Twitter) [+]

A Realme 10 Pro+ (meglehetősen csillogós) hátlapján két kameragyűrűben lesz elrejtve három szenzor, a főkamera 108 MP-es felbontással fotóz majd, a másik két szenzor egyelőre ismeretlen, vélhetően egy ultraszélesről és egy segédszenzorról van szó. A kijelző 6,7”-es FHD panel lehet, ívelt szélekkel, vélhetően ugyanaz, amit az Oppo Reno9 is használ majd, hisz a TENAA már megerősítette, egy gyárból érkezik a két telefon. A Realme 10 Pro+ azonban a Dimensity 1080-as SoC lapka köré épülhet, a kijelző frissítése 120 Hz-es lehet, az energiát pedig egy 5000 mAh-s telep szolgáltathatja.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés