Pénteken debütál az Oppo N1 Mini

A feltörekvő kínai gyártók készülékei rendszerint a kiemelkedő ár/érték arányukkal tűnnek ki a konkurens modellek közül, ám míg legtöbb vállalat csupán az ázsiai régiói kiszolgálásával próbálkozik, addig az Oppo az online webáruházának köszönhetően világszerte megkezdte a hódítását. Az egyre nagyobb rajongói táborral rendelkező gyártó a hivatalos Snia Weibo közösségi oldalán jelentette be a május 30-ára időzített sajtóeseményét, mely főszereplője egy elforgatható kamerával szerelt készülék lesz.

A várhatóan N1 Mini néven bejelentésre kerülő készülék egyedisége a 13 megapixeles kamerájában rejlik, mely segítségével minőségi önarcképek készítésére is lehetőség nyílik. A jövevény végleges specifikációja egyelőre nem ismert, de az előzetes információk szerint a nyolcmagos Samsung vagy MediaTek processzor mellett 5 hüvelykes, 720 × 1280 képpontos kijelző, 4G LTE modem és 2140 mAh kapacitású akkumulátorra is számítani lehet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Fotókon az Oppo N1 Mini

    A részletes adatlap és látványtervek után élőfotókon is felbukkant az Oppo második, elforgatható kamerával szerelt készüléke.

  • Oppo N1 Mini – további részletek

    24 megapixeles „Ultra HD” felvételek készítésére is alkalmas lesz az Oppo elforgatható kamerával szerelt öthüvelykes „minije”.

  • Piacon az Oppo N1 mini

    Malajziában minden különösebb beharangozó nélkül került piacra az Oppo elforgatható kamerával szerelt készülékének néhány hónapja félig-meddig leleplezett kompakt kiadása.

  • Októberben jöhet az Oppo N3

    A forgatható kamerás Oppo N1 utódjára célozhatnak azok a rejtett információt tartalmazó képek, amelyeket az Oppo Malaysia tett közzé.

Előzmények

Hirdetés