Oppo N1 Mini – további részletek

Hirdetés

A tengernyi pletyka után az Oppo május végén hivatalosan is leleplezte az elforgatható kamerával szerelt N1 kompaktabb változatát. Az aprónak aligha nevezhető, öthüvelykes 720 × 1280 képpontos megjelenítővel szerelt készülék teljes műszaki felszereltsége továbbra sem került bejelentésre, ám annyi kiderült, hogy a kezdőára Kínában 2699 jüan, vagyis napi árfolyamon 102 000 forint lesz. A cseppenként érkező hírek következő forrása az Oppo Facebook oldala lett, mely a forradalmian új 24 megapixeles Ultra HD kamerával szerelt jövevény közelgő érkezését hirdeti.

Maga a készülék kamerája a beharangozó ellenére várhatóan egy hattagú lencserendszerből és 1/3,2 hüvelykes 13 megapixeles szenzorból építkező Sony kamera lesz, mely a Find 7 „Super Zoom” megoldásához hasonlóan több kép összefűzésével lesz képes megnövelt felbontású képek rögzítésére, igaz, ezúttal 50 helyett csupán 24 megapixeles felbontásig. Az előzetes információk szerint az N1 Mini más téren is kiegyensúlyozott tudású készülék lesz, hiszen várhatóan 1,6 GHz-es négymagos processzorral, 4G LTE modemmel és 2140 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Piacon az Oppo N1 mini

    Malajziában minden különösebb beharangozó nélkül került piacra az Oppo elforgatható kamerával szerelt készülékének néhány hónapja félig-meddig leleplezett kompakt kiadása.

  • Októberben jöhet az Oppo N3

    A forgatható kamerás Oppo N1 utódjára célozhatnak azok a rejtett információt tartalmazó képek, amelyeket az Oppo Malaysia tett közzé.

  • Radikális dizájnnal érkezhet az Oppo N3

    Egészen eredeti dizájnt leplezett az Oppo N1 folytatása kapcsán az egyik internetes oldal. Ha hihetünk a látottaknak, valóban emlékezetes készülék érkezik az Oppótól.

  • Máshogy néz ki az Oppo N3 a legújabb kémfotókon

    A minap radikális dizájnt sejtető termékképek szivárogtak ki az Oppo N1 hamarosan érkező folytatásáról, a mostani kémfotók azonban visszafogottabb megjelenésről árulkodnak.

Előzmények

Hirdetés