Oppo R6007 – Find 7 kicsiben

Az idei év egyre inkább az „óriási minik” időszaka lesz, hiszen ma már nem csak a csúcsmobilokba kerül hatalmas kijelző, de már a kompaktabb változatok is az 5 hüvelykes méret felé haladnak, noha nevükben továbbra is a mini jelző szerepel. Az Oppo frissen bemutatott készüléke azonban végül szakított ezzel a hagyománnyal és habár jól láthatóan a Find 7 kompaktabb kiadása lett, nemes egyszerűséggel az R6007 nevet viseli.

A jövevény technikai fronton az új generációs minik receptkönyvéből építkezik, így 4,7 hüvelykes, 720 × 1280 képpontos kijelzőt, 1,6 GHz-es négymagos Snapdragon 400 processzort, 1 GB RAM-ot, 8 GB belső tárhelyet, 8 megapixeles fő- és 2 megapixeles előlapi kamerát, valamint 2140 mAh kapacitású akkumulátort kapott. Az Android 4.3 Jelly Bean operációs rendszerrel érkező Oppo R6007 Kínában már holnaptól elérhető lesz 1799 jüan, vagyis 64 000 forintnak megfelelő áron.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Fotókon az Oppo N1 Mini

    A részletes adatlap és látványtervek után élőfotókon is felbukkant az Oppo második, elforgatható kamerával szerelt készüléke.

  • Bemutatkozott az Oppo Joy

    Belépőszintű kétkártyás Android-alapú okostelefonnal bővítette termékpalettáját az Oppo.

  • Bemutatkozott az Oppo R1S

    Qualcomm processzorral, LTE modemmel és fejlettebb kamerával érkezik az Oppo frissített középkategóriás okostelefonja.

  • Oppo R1S – Snapdragon processzorral

    Öthüvelykes HD kijelzőt és négymagos Qualcomm processzort kínál 7,1 milliméterben az Oppo legújabb készüléke.

Hirdetés