OnePlus: rövidesen jön a következő modell

Már az MWC-s interjúnkban is volt szó az idei OnePlus-csúcsmodellről, a novemberben ráncfelvarrt OnePlus 3 ugyanis lassan egyéves lesz, tehát jó eséllyel közeleg a bemutató. Erről árulkodik a vállalat vezérigazgatója, Peter Lau is, aki Weibo-blogán posztolt arról, hogy a folyamatok tervszerűen haladnak, az interneten bolyongó, várható specifikációkat azonban nem kommentálta. Így lehet, de nem biztos, hogy 7 milliméter vastag készülékházzal, két oldalt lekerekített kijelzővel, most először QHD felbontással, 3000 mAh kapacitású akkumulátorral, 6 vagy 8 GB RAM-mal és Snapdragon 835-tel jön a OnePlus 5.

Halad a munka, de a megjelenés dátuma még titkos
Halad a munka, de a megjelenés dátuma még titkos [+]

A név azonban nagyon valószínű, egyrészt az idei modell lesz ötödik flagship-killer, ha az előbb említett 3T-t elfogadjuk külön modellnek, másrészt a kínai tetrafóbia is hatással lehet a vállalat döntésére.

Előzmények

  • MWC 2017: A OnePlusszal beszélgettünk

    Összefutottunk a OnePlusszal egy kötetlen beszélgetésre és villáminterjúra az MWC sajtóközpontja mellett. Kérdéseikre Laura Watts angol PR-es és Eric Zarshenas kommunikációs menedzser készséggel válaszolt, ugorjunk is bele!

  • OnePlus 3 - Szentháromság

    Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Hirdetés