Októberben jön a Honor 8C is

Hirdetés

A Honor 8X európai premierjének napján, október 11-én mutatkozik be a nagyvilág (de legalábbis Kína) előtt a Honor 8C, ami természetesen tavalyi C-közép, a Honor 7C utódjaként fog piacra kerülni. Az eredeti koncepció szerint kell elképzelni az újdonságot, megvan a hatalmas kijelző a maga 6,28 hüvelykes átlójával, 720 x 1520 pixel felbontással, adott egy alsó-közepes Snapdragon a 450-es variáns formájában, és adott a kategóriá belül bőséges memória is, egész konkrétan 4 GB RAM-ra és 32 vagy 64 GB-os belső tárolóra kell gondolni.


[+]

Ismét dupla a kamera hátul, 13 + 2 megapixeles, ismert felállásban, elöl pedig 8 megapixeles szelfikamerába nézhetnek a felhasználók. Ami markáns változás, az a notch megléte, illetve az akkumulátor növekedése, 3000-ről 3900 mAh-ra ugrik a kapacitás. Az ujjlenyomat-olvasó marad hátul. Árakkal kapcsolatban a bemutató után lehet majd érdeklődni, az előd 60 000 forint körüli nyitóáron érkezett, elöljáróban ehhez érdemes viszonyítani.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Honor

Előzmények

  • Honor 10 - a legolcsóbb AI

    A legolcsóbb Kirin 970-es mobil őrzi a korábbi Honor húzómodellek értékeit, mindenek elé helyezi az ár/érték arányt. Nem tökéletes, de az egyik legjobb választás a palettáról.

  • Honor 7X - megismersz?

    A Honor felső középkategóriás duplakamerásának megjelenése már igazodik a trendekhez, fejlettebb hardvert és magasabb felbontású kamerát kapott, minden egyéb a megszokott rendben és minőségben történik.

  • Honor 9 - fény-másolat

    A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

Hirdetés