Okosórát és Android 10 frissítést ígér a Meizu

Tíz régebbi modellre indul hamarosan a Flyme 8.1 béta tesztje, a Meizu ismertetője pedig egy eddig ismeretlen, karra csatolható kütyüt is előrevetít.

Hirdetés

Mostanság nem igazán kerül címlapra a Meizu valamilyen kiemelkedő vagy roppant érdekes termékkel, ám a 17-es sorszámú csúcstelefon már piacon, és a Snapdragon 865-től kezdve a kameracseppes, közel kávamentes, 120 Hz-es kijelzőn át az 5G modemig és és a hátlapi kameranégyesig lényegében minden belekerült, ami 2020-as csúcskészülékhez méltó.

A Meizu 16th is Android 10-re vált, amint elkészül rá a frissítés
A Meizu 16th is Android 10-re vált, amint elkészül rá a frissítés [+]

A két topmodell Android 10-en alapuló Flyme 8.1-et futtat, ez a rendszer pedig legalább tíz korábbi Meizura lesz elérhető – első körben béta teszt formájában, július 21-étől. A kínai bétára tegnap óta lehet jelentkezni Meizu 16s Pro, 16s, 16th Plus, 16th, 16T, 16Xs, 16X, Note9, Note8 és X8 készülékekkel, ez pedig azt is jelenti, hogy ezekre biztos elkészül majd a publikus változat.

A Meizu Mix 2016-ból, analóg óralappal
A Meizu Mix 2016-ból, analóg óralappal

A gyártó kapcsolódó prezentációjában a GSM Arena pedig rábukkant egy poszterre, amely egy négyszögletes okosóra érkezését vetíti előre – ez nyilván radikálisan eltér majd az analóg óralapos, csatlakoztatott Meizu Mixtől, amely pár éve került piacra.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Meizu

Azóta történt

Hirdetés