Új Sony modell érkezik az IFA-n?

Az Oroszország, Fehéroroszország, Kazahsztán, Örményország és Kirgizisztán piacaira lépő készülékeket az Eurázsiai Bizottság hitelesíti, most speciel a Sony Xperia XZ2 Premiumot. Ez nem lenne különösebben érdekes, viszont a certifikáción feltűnik egy eddig ismeretlen modellszámú készülék. A z eddigi gyakorlat azt mutatja, hogy a H4413 akár a Sony Xperia XA3-at jelölheti, azzal együtt, hogy az XA széria második generációja januárban mutatkozott be.


[+]

Nem kizárt, hogy a Sony az augusztus 30-i eseményre készül az új modellel, ami vagy a felső középkategóriás sorozat új belépője, vagy esetlegesen a Sony Xperia XA2 Premium lesz, ami a két termékkategória között helyezkedhet el, mivel az XA2 Plus lényegében csak méretbeli ugrást jelentett, illetve némi dizájnmódosítást a 18:9-es kijelző miatt. A berlini IFA-n ez valószínűleg ki fog derülni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Előzmények

  • Bemutatkozott a Sony Xperia XA2 Plus

    A Sony 18:9-es képaránnyal mutatta be az XA2 új variánsát, viszont nem tartotta meg az 5,2 hüvelykes képátlót. De még így is kisebb, mint az XA2 Ultra.

  • Akkor ez egy Sony Xperia XZ2 Premium Lite?

    Az Xperia XZ3 talán még kissé korai lenne, bár nem kizárt, hogy az IFA-ra már készül egy új csúcsmodell.

  • Sony Xperia XZ2 - legyen valami rezgés

    A haptikus visszajelzéseket adó dinamikus rezgőmotor inkább mókás, mintsem hasznos, külsőleg jóval kevésbé egyedi elődeinél, viszont összességében nagyot lépett előre.

  • Sony Xperia XA2 és XA2 Ultra duplateszt

    Szinte mindenben fejlődött az XA széria új generációja, de főleg az üzemidő és az ujjlenyomat-olvasó jelentős a friss hardveren és néhány, egyébként pozitív apróságon kívül.

Hirdetés