Snapdragon 855-tel érkezik az Xperia XZ4

A minap renderanyagok érkeztek a szokatlanul hosszúkásnak ígérkező, a 2019-es MWC környékére várt Sony Xperia XZ4-hez, most pedig a hardveres felszereltséget taglaló kéminformációk. A Qualcomm ezekben a napokban tartja éves összejövetelét, és a Snapdragon 855 tulajdonképpen hivatalosan is az új lapkájuk, 7 nm-es node-on és egy sor előremutató technológiával. Nem meglepő, hogy a tippek szerint a következő Sony csúcskészülék is ezt használja majd.


(forrás: MySmartPrice / Onleaks) [+]

Az Ice Universe úgy tudja: mellé a gyártó 6 GB LPDDR4X RAM-ot társít, 64 és 256 GB-os opciókkal. Az előlapra szélesvásznú kamera kerülhet, a hátlapra pedig tripla modul, a főegység esetében optikai képstabilizálással. A biometrikus szenzor oldalt várhatja az ujjat. Akad pár kétségtelenül érdekes tipp: a megjelenítő hatalmas, 6,55"-es lehet az LG gyártósorairól, FHD+ felbontással és egészen 21:9-re nyúlt képaránnyal, szenzorsziget nélkül.

Ez utóbbit edzett mozirajongó olvasóink CinemaScope néven ismerhetik, és valóban: az ultraszélesvásznú filmek szoktak ilyen aránnyal rendelkezni – ne felejtsük, a filmkészítéssel is foglalkozó Sonynak vannak ilyen egész estés produkciói. A másik meglepő információ a 3,5 milliméteres jack port visszatérése, már ha a forrásoldal forrása hiteles.  A telep egyébként 3900 mAh-s lehet, a készülék pedig 8,9 milliméteres vastag, úgyhogy ez az Xperia sem ígérkezik aprónak, amikor várhatóan február környékén bemutatkozik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

  • Ilyen lehet az Xperia XZ4

    Még több kijelző, még kevesebb kávával, noccs vagy kameralik nélkül. Hatalmasra nőhet a Sony következő csúcskészüléke.

  • Sony Xperia XZ3 - egy lencséből főzelék?

    Gyönyörű lett az új Xperia, amely pont annyi kávát tartott meg, hogy a kitűnő P-OLED panel két oldaláról minőségi sztereó hang szóljon. De csak egy kamera van hátul, ami a trendek ellen megy.

  • Sony Xperia XZ2 Premium - mi ez az ikzé?

    HDR-rel bővült a Sony 4K kijelzős sorozata, a kuriózumot ezúttal viszont a túloldal tartogatja. Mire mennek a japánok a dupla kamerával, és mitől hízott az XZ2 Premium negyedkilósra?

Hirdetés