Nem sok vizuális titka maradt a Samsung csúcskészülékeinek

Alaposan felrázhatják az összehajtható kijelzős telefonok a lendületet vesztett mobilpiacot, és a Samsung is demonstrálta már jövőbemutató elképzeléseit. Az alább kiszivárgott reklámvideó, úgy tűnik, már a végfelhasználóknak szánt terméket demonstrálja, szinte kávamentes mobilkijelzővel (nevezzük így azt a panelt, ami a felhasználó fele néz, ha a termék össze van csukva). Mintha kameraluk se lenne errefelé.

Emellett ugye ott a jóval nagyobb második kijelző, ha a terméket a júzer kettényitja, bár azt kevésbé mutogatja a videó - nevezzük tablet panelnek. A hátlapon egyébként három lencse vehető észre, és ez egybecseng a drágább S10 kiszerelések szintén kikerült termékképeivel.

A Galaxy S10 és az S10+ nem hivatalos renderképe
A Galaxy S10 és az S10+ nem hivatalos renderképe (forrás: WinFuture / Roland Quandt) [+]

Azért túl nagy meglepetések nincsenek: de érdemes elismételni: a sima S10 szimpla, az S10 Plus néven várt csúcskiszerelés pedig dupla kameralukkal kerülhet piacra a csupa kijelző előlapon. Közös lehet a tripla kamerarendszer hátul, ujjlenyomat-olvasó nélkül, az ugyanis a megjelenítő mögé költözhet.

A Galaxy S10 és az S10+ nem hivatalos renderképe
A Galaxy S10 és az S10+ nem hivatalos renderképe (forrás: WinFuture / Roland Quandt) [+]

A harmadik, legszerényebb variánst a WinFuture Galaxy S10e néven emlegeti, az a modell két kameralencsét viselhet hátul. A Samsung február 20-án tartja nagy bemutatóját San Franciscóban és Londonban, de mindjárt utána következik a barcelonai MWC, szóval sűrű lesz a gyártó év eleji programja.

Azóta történt

Hirdetés