- [Re:] Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- [Re:] Xiaomi Mi 8 Lite - cukormentes étrend
- [Re:] Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- [Re:] OnePlus 7 Pro - hétpróba
- Mobil flották
- [Re:] OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- [Re:] Huawei P30 - kell ennél több?
- [Re:] Redmi Note 8T - T-modell
- [Re:] Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- [Re:] Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
Hozzászólok Aktív témák
-
akoska07
nagyúr
Kb én is így leszek.
Sokatt vezetek fontos volt az iris scanner,illetve a képernyőbe integrált ujjlenyomat olvasó is jól jön majd.
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Marhára nem erőltették meg magukat a 10-es számra...
Apple legalább valamit alkotott erre a kerek kiadásra
Nem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue
-
bigmasterg (#4)
VIBO
őstag
Nekem inkább ez jön be. Bár a notch-okkal sincs problémám
S10+, Buds, Watch, MK7 GTI
-
enginev3.0 (#6)
Noukoum
őstag
Ja, behozta a többéves lemaradását (nagyjából)
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
.Szaki.
őstag
Nekem meg pont az a furcsa, hogy itt van előttem az S9+ és az előlapi kamerája nekem kisebbnek tűnik, mint amik az S10 render képeken vannak. Furcsán nagynak tűnnek a képeken lévő kamerák.
Egyébként én is úgy gondolom, hogy az egyedüli kényelmes megoldás a pop-up kamera, de ez szerintem abban az esetben lehet praktikus, ha az ember a kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasót használja. Azért plusz egy mechanikus alkatrész szerintem ha elromolhat, akkor el is fog, ha pedig arcfelismeréssel használja az ember, akkor elég nagy igénybevételnek lenne kitéve, mellette pedig lassabb is lenne a feloldási idő. Viszont én a kijelzőbe integrált ujjlenyomatolvasó megjelenésével az arcfelismerést helyből értelmetlennek tartom, így pedig ez a probléma kiküszöbölve.
Ha tényleg nem csal a szimatom és a lyukak kisebbek lesznek a valóságban, mint a képen, akkor a notch-nál mindenképp jobb megoldás lehet, mert ha a kis kamerás rész le van választva értesítési sávként fekete csíkkal, akkor jóval több dolog kifér oda, mint mondjuk egy szenzorszigetes telefonnál. Kevesebb lenne a kompromisszum. A pop-up-nál viszont semmiképp sem tud jobb alternatíva lenni.
-
enginev3.0 (#6)
vacs
őstag
"Apple legalább valamit alkotott erre a kerek kiadásra"
... azzal a "csodálatos" noccccsal tényleg maradandót alkottak!
(^)(>.<)(^)
-
forgonati
őstag
Hát én S9+ után csak akkor vagyok hajlandó tőlük telefont venni a jövőben, ha kijönnek valami normálissal. Mert ez a lyuk a képernyőben egy vicc. Remélhetőleg csak egy vadhajtás amit gyorsan elhagynak majd. Akkor már 100x inkább a motoros kamera.
Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...
-
Kicsit előre szaladtál
Azt még nem tudják ők sem, hogy ez kell, azt majd a piacra derülés után tudjuk megNem jó, de nem is tragikus ll Logitech <3 ll Oneplus 7 Pro Blue
-
borand
aktív tag
Plusz már az S8-S9 mellett is elbújhat az X, annyival kellemesebbek a szemnek. Azt nem értem, hogy miért nem tudta a Samsung pl az S10 alsó káváját fentre is meghagyni és oda pakolni egy kompromisszumosan kicsi előlapi kamerát.
Nekem a kisebbik tetszik, a dupla előlapi kamerá már sok és csúnyácska. Eddig egyedül a 1+ 6t teardropját találtam ennél a megoldásnál elviselhetőbbnek. Kár, hogy ők is csak pingpong ütő méretben gyártanak.
-
Remusz911
veterán
A legjobb megoldás a pop-up kamera. És akkor full kijelzős a mobil. Nincs kompromisszum. Undorító noccs, vagy zavaró lyuk... És nem is veszek lyukast meg noccsost, nem érdekelnek, kibírom nélkülük.
1. Mindig mondják, hogy majd elromlik. Hát szerintem ha az rendesen meg van tervezve, minőségi anyagokból, nem lesz annak baja, főleg hogy a legtöbb ember ritkán szelfizik.
2. Ha mégis elromlana, sok ember van aki letojja a szelfizést, nekik el lehet adni.
3. És különben is, ki mondta hogy nem lehet megjavítani, ha elromlana? Vagy esetleg manuálisan ki lehet húzni, ha annyira kell, az sem kizárt, főleg ha eleve úgy tervezik.
[ Szerkesztve ]
-
joelke HU
senior tag
Furcsa hogy pont a Samsung nem tud olyan kijelzőt csinálni, mint ami az almában van. Arra tudok gondolni, hogy esetleg maga az android nem tudja megfelelően kezelni az aláhajtott kijelzőt, úgy mint az ios. Vagy nem tudom. Azért fura, hogy ennyi év után sem tudják lekoppintani az Apple megoldását.
Nokia 8 - blue
-
Remusz911
veterán
Nekem is tetszenének az új áfónok ha szimetrikusak lennének, és minden oldalon egyformán keskeny kerete lenne, de nem így van.
Különben az XR kerete elég vastag, tehát az pont rossz példa.
És egyébként is létezik már régóta extrém keskeny keretű android a Vivotól, nem csak a Samut kell figyelni.
[ Szerkesztve ]
-
Valóban, sok androidos telefonon kisebbek a kávák, mint bármelyik iPhone-on.
Az S10-nél meg azért nem lehet kisebb lent a káva, mert nem hajlik az amoled gömb alakban, és a sarkoknál úgy kéne, ha alul visszahajlítanák (mert ugye 2 oldalt be van hajlítva).
[ Szerkesztve ]
-
A szimmetria valahogy csak az Apple-t érdekli, ez tény.
Utálom is kicsit emiatt a többi gyártót.Aláírás (nem kötelező megadni) - "googlehater analóg wanabe gdpr remete" <- Nem én!!! :-DDD
-
Remusz911
veterán
Így van, full szimetrikus, alul-felül, oldalt, szemből, hátulról, mindenhol. Jól van.
(Bár gondolom vicceltél)
Ettől még a legutolsó kínai droid is szimetrikusabb.
[ Szerkesztve ]
-
Remusz911
veterán
Nem tudom eldönteni hogy az előző ember csak viccelt, vagy tényleg komolyan gondolják ezeket.
Mondjuk annyiból elgondolkodtató, hogy mennyire nincs realitás érzékük, az iphone-ok kábé a legkevésbé szimetrikus mobilok a piacon, és mégis azt hangoztatják a hívők hogy mennyire csodálatosan szimetrikus, bezzeg a droid, így meg úgy az pedig full nem sziometrikus. Kérdem én, nem látnak a szemükkel? Pont az ellenkezője a valóság.
[ Szerkesztve ]
-
Remusz911
veterán
Én utálok mindent noccsot és lyukat a kijelzőn. Jelenleg egy ritka Topaz Blue S6-osom van és valószínűleg veszek egy S6 Edge gold-ot, mert bitang jól néz ki. Eldöntöm melyiket tartom meg.
És nem a pénz, vehetnék a pénzemből, zsebből több XS-t is, de nem kell. Nem tetszik.
De ezután én már csak full képernyős telefont fogok venni. Nem kell nekem noccs, meg lyuk, ezért talán az S10 is kiesik. Az iPhone-nak köze sincs a szimetriához, szóval az azért esik ki. Ami pedig nem szimetrikus, az ronda, hiába magyarázzák, hogy így meg úgy. De ugyanígy rondák a noccsos andoidok is szerintem. Csak ott ugye létezik szimetrikus is, ami szép.
[ Szerkesztve ]
Hozzászólok Aktív témák
ma Az összehajtható modellről videó, az S10 variációkról egy csokor kép szivárgott ki.
- [Re:] Intel® SSD 545s 256Gb Új! Bontatlan! 5év gyártói garancia! Intel minőség!
- Asztalos klub
- [Re:] Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xbox tulajok OFF topicja
- Gitáros topic
- [Re:] Xiaomi Mi 8 Lite - cukormentes étrend
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- [Re:] Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...