Megérkezett az első hivatalos OnePlus 5 előzetes

A nem túl információgazdag hivatalos előzetesen kívül több helyen is felbukkant a méltán sikeres kínai gyártó legújabb készüléke. Annyi nyilvánvaló, hogy nyáron érkezik a OnePlus széria legújabb tagja, a GearBest pedig már specifikációt is közölt a készülékhez, ami ismét élvonalbeli hardverrel és vélhetően agresszív árképzéssel lép majd piacra. A Snapdragon 835-ös lapkával szerelt eszköz 8 GB RAM-mal és 64 GB belső tárhellyel szerepel az oldalon, valamint dupla hátlapi kamerarendszerrel. (Ez eddig egyébként majdnem megegyezik a ZTE Nubia Z17 specifikációjával, kérdés, hogy az árazás hogyan alakul, plusz a Nubiák nem nagyon járnak errefelé.)


További információk a galériában!

A OnePlus 5-ről azonban előkerült két vázlat is (Galériában!), amely a 23 megapixeles hátlapi, valamint a szintén kettős kialakítású, 16 megapixeles előlapi kamerát mutatja be. Úgy tűnik, hogy a The Verge nem tévedett a napokban. Ezen kívül az is kiderül, hogy a OnePlus 5-öt legalább részben 0,5 milliméteres kerámiabevonat fedi majd. Az 5,5 hüvelykes, 2K kijelzővel várható eszköz feltehetően ismét erős konkurenciát fog jelenteni a csúcskategóriában, és nem csak azért, mert van rajta 3,5 milliméteres jack csatlakozó.

Azóta történt

Előzmények

  • OnePlus: True Story

    A Star Wars-utalás csak egy mögöttes tartalom nélküli poén volt, a cég két szóban erősítette meg: OnePlus 5 jön a 3T után.

  • Renderképeken a OnePlus 5?

    A négyes sorszámra valószínűleg hiába várunk, a tetrafóbia igen erős a OnePlus hazájában, így a következő csúcsmasina OnePlus 5 néven várományos.

  • Kerámiahátlappal érkezik a OnePlus 5?

    Nincs a címben elírás, a tetrafóbia miatt maradhat ki a 4-es sorozatszám a OnePlus családból, de azért a 3T folytatása jövőre megérkezhet.

Hirdetés