Hirdetés

2018. október 20., szombat

Gyorskeresés

Nem lesz drágább a OnePlus 5T

 • (f)
 • (p)
Írta: | | Forrás: TechRadar

Az O2 brit szolgáltató belső informátora szerint legalábbis nem kell többet fizetni a frissített modellért.

Hirdetés

A brit szolgáltatótól érkező információ alapján a november 16-án bemutatásra, majd november 21-én forgalomba kerülő OnePlus 5T az elődmodell OnePlus 5 árszintjén lesz megvásárolható, ami ottani valutában és árképzés mellett 500 fontot jelent a 128 GB-os modellért cserébe. Ez azért mérvadó, mert az O2 kizárólagosan előfizetéses konstrukcióban, de kedvezményesen árulta a OnePlus 5 64 GB belső tárhellyel szerelt változatát, így ahhoz viszonyítani nem érdemes. Az OppoMart szintén megegyező áron listázta be a megnövelt képátlóval és alternatív képaránnyal várható eszközt.

Mindeközben a 24/7 Techie levadászott egy renderképet is.
Mindeközben a 24/7 Techie levadászott egy renderképet is. (forrás: 24/7 Techie) [+]

Sajnos az információ ettől még nem tekinthető hitelesnek, a 6/64 GB-os illetve a 8/128 GB-os verziók ára még változhat, illetve régiónként eltérő lehet, ezzel együtt kedvező irányvonalnak tűnik az árszint fenntartása, noha a OnePlus 5 tulajok feltehetően továbbra sem repesnek az örömtől, hogy aránylag friss csúcsmodelljük máris másodhegedűssé avanzsált. A készülékek cseréjének biztosan nem árt meg a OnePlus 5 permanens és valószínűleg már végleges készlethiánya, a megegyező árazás azért okozhat kellemetlenséget azoknak, akik a legfrissebb, 18:9-es képaránnyal kialakított készülékre vágynak a már meglévő alapmodell helyett. Kivéve, ha azokra a felhasználókra építenek, akik ragaszkodnak a hagyományos megjelenéshez és mondjuk az előlapi ujjlenyomat-olvasóhoz.

Hirdetés

Előzmények

 • OnePlus 5 - mindenki nyugodjon le!

  A Never Settle szlogen Settle Down Please-re változott: az iPhone-t imitáló forma és a dupla hátlapi kamera a kevés változás közül kettő. Jó alapokra ugyanakkor most is erős várat sikerült építeni.

 • Megérkezett az első hivatalos OnePlus 5 előzetes

 • OnePlus 3T - T apó itt van

  A címért elnézést kérünk, a részletes tesztért viszont nem: a OnePlus 3 mellett mutatjuk meg, hogy a 3T extra akkumulátorkapacitása és lóereje mennyivel nyújt többet a nyári modellhez képest.

 • OnePlus 3 - Szentháromság

  Parádés összeszerelés, 6 gigabájt RAM-mal büszkélkedő felszereltség és letisztult, fürge szoftverfelület: a OnePlus az okostelefonok három alappillérét hibátlanul hozza, nem egy rivális árának a feléért.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.