Megérkezett a Xiaomi Redmi Note 4

A gyártó hivatalosan is bemutatta a nagyobb Redmi 4 variánst, aminek a specifikációja ugyan eddig sem volt ismeretlen, most már viszont biztos.

A negyedik legnagyobb kínai gyártó menetrendszerűen hivatalosan is felfedte a Redmi Note széria legújabb tagjának minden részletét, noha eddig is rengeteg adatot lehetett elfogni, ezúttal a legilletékesebb forrásból erősíthetjük meg az értesüléseket.


[+]

A várakozásoknak megfelelően a Redmi note 4-be a MediaTek tízmagos, három klaszteres Helio X20-as lapkája került, maximum 2,1 GHz-re skálázott Cortex-A72-as halmazzal. Memóriakiosztásból kétféle megoldás létezik, 2 GB RAM mellé 16 GB belső tárhelyet, míg 3 GB rendszermemóriához 32 GB tárhelyet osztottak ki.


[+]

151 x 76 x 8,35 milliméteres, 175 grammos fémházba foglalt 5,5 hüvelykes, Full HD kijelző Android Marshmallow alapú MIUI 8-as rendszert jelenít meg, a burkolat alá pedig igen tisztességes, 4100 mAh telep került, ami indokolhatja a kissé vastagabb kialakítást.


[+]

A biometrikus azonosítófelület a kéttónusú LED villanóval kiegészített 13 megapixeles hátlapi kamera alá került. Szelfizni az előlapra szerelt 5 megapixeles modullal fogunk tudni.


[+]

A három színben kapható készülék online és offline értékesítése holnap indul Kínában, a vásárlóknak 135 dollárt, vagyis körülbelül 37 ezer forintot kell előkészíteniük a 2/16 GB-os modellért, míg a 3/32 GB verzióért nagyjából 50 ezer forintnak megfelelő helyi fizetőeszközt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés