Két új Xiaomi készülék a TENAA-nál

Két Xiaomi készülék került be a TENAA adatbázisába, és bár a specifikáció egyes részleteit felfedi a bejegyzés, a készülékről nem látunk képet. Ezzel együtt nagy a valószínűsége, hogy a Redmi széria következő generációjának technikai adatait rögzítette a Hatóság, amit egy másik forrásból kiszivárgott képeken megjelenő specifikáció is alátámaszt. Azt is tudni véljük, hogy augusztus 25-én szándékozik hivatalos bejelentést tenni a gyártó, minden bizonnyal az alábbi két készülék lesz a főszerepben.


[+]

Az egyik készülék, értelemszerűen legyen ez a Redmi 4, 5 hüvelykes Full HD kijelzővel érkezik, az 1,8 GHz-es processzorból a Helio P10-es chipsetre gyankodhatunk. A 3 GB rendszermemória eldöntött tény, e mellé 32 GB tárhelyet kínálnak. A 13 megapixeles főkameránál és 5 megapixeles előlapi modulnál viszont lényegesen érdekesebb, hogy a táblázat alapján infraporttal is felszerelik. Az Android 6.0-as verzióját visszafogott érzelmekkel nyugtázzuk, a 4000 mAh-s akkumulátor viszont már egészen lelkesítő, főleg  a 8,9 milliméteres vastagság fényében


[+]

A nagyobbik variáns, nem csak az 5,5 hüvelykes kijelzővel van előrébb, de a 2 GHz-re skálázott megoldásról okkal feltételezhetjük, hogy a Helio X20-at takarja, megdöntve ezzel a Snapdragon 652-re vonatkozó találgatásokat. A Redmi Note 4 két kiszerelésben fogja kínálni magát, a kevésbé tápos változat 2 GB RAM mellé 16 GB tárhelyet nyújt, míg a prémium felszereltség 3 GB mellett 32 GB-ot jelent, viszont ugyanakkora táppal kell megelégednünk, mint a kisebb kiadás esetében, de infra azért ebbe is fért.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés