Május 16-án érkezik a HTC U

A pletykák igaznak bizonyultak: a HTC (egyelőre) dobja a fémházas kivitelt és a manapság új népszerűségre kapó fém/üveg kivitelre koncentrál a felső kategóriában. Ennek az első két bizonyítéka a merész árazású U Play és U Ultra volt, és méretben a kettő közé várni a egyszerűen csak HTC U néven készülő csúcsmodellt, amely jó eséllyel Snapdragon 835-öt kap. Az alábbi, mozgóképes Tweet nem csak a májust 16-ai bemutatódátumot, hanem a készülék formavilágát is leleplezi.

Aki kicsivel többet szeretne látni a U-ból (ejtsd: jú), pásztázzon lejjebb a szemeivel, ahol Evan Blass közlésében látszik elvileg ugyanez az eszköz, láthatóan üveg hátlappal. Nem csak a sűrű folyadékra emlékeztető, liquid surface fantázianevű kivitel, az egyelemes kamerarendszer is árulkodó ezen az oldalon, a másikon pedig, kicsit kevésbé kivehetően érintésalapú ujjlenyomat-olvasóra bukkanni.

A másik kapcsolódó hír szerint kódnéven a csúcstelefon már megfordult a Bluetooth hivatalos szervénél a megjelenéshez szükséges minősítésért, méghozzá új, 5.0-s verzióval. Jelenleg csak a most piacra kerülő Galaxy S8 duó és a később érkező Xperia XZ Premium tudja a legmodernebb BT-szabványt, amely részben nagyobb átviteli rátával és alacsonyabb fogyasztással, speciális módban pedig nagyobb hatótávolsággal rendelkezik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Előzmények

  • HTC U Ultra - nekifutnak újra

    Gyönyörű és elegáns lett a tajvani gyártó legújabb csúcskategóriás phabletje, azt viszont továbbra is elég nehéz megfogalmazni, hogy ilyen árképzés mellett miért érdemes megvásárolni.

  • A HTC U lehet a tajvaniak 2017-es zászlóshajója

    Friss sajtóértesülések szerint nem véletlenül rántotta le a leplet a HTC egy új szériáról, a U Play és a U Ultra után jöhet a középső, legerősebb testvér.

  • HTC U Play - U, de drága

    Nincs a piacon helye egy középkategóriás hardverű mobilnak 160 ezerért, 3,5 milliméteres port és előlapi BoomSound hangszórópár nélkül. A kutya ugat, a HTC pedig halad – a lejtőn lefelé.

Hirdetés