Ja, csak ne spórold ki a pisztáciát!

Hivatalosnak tűnő Huawei P10 termékfotókat közölt Evan Blass, Kínából pedig a P10 Plusról érkezett látványanyag.

Kereken tíz nap múlva, azaz február 26-án hull le a lepel a Huawei P10-ről, melynek kapcsán már a Huawei is előszeretettel árulkodik – a minap például a kék, az arany és a pisztácia zöld színekre tett utalást, persze anélkül, hogy a konkrét készülékeket megmutatta volna.


[+]

Evan Blass nem végezné jól kémanyag-szivárogtató munkáját, ha nem rendelkezne hivatalosnak tűnő termékfotókkal, a fenti triót Twitter-csatornáján tette közzé. Mivel a három készülék különböző módon töri meg a fényt, nem egyszerű átszínezésről lehet szó, és talán tényleg az igazi P10 állt a kamera elé, a maga három színvariációjában. Egyébként mindegyik szemrevaló.

Ez volna a Huawei P10 Plus kínai források szerint
Ez volna a Huawei P10 Plus kínai források szerint (forrás: MyDrivers) [+]

Barcelonában várhatóan a P10 Plus is bemutatkozik, bár ezt konkrétan nem erősítette meg a Huawei. Kínában ugyanakkor felbukkant pár hivatalosnak tűnő renderkép, és ezek alapján a korábban emlegetett, ívelt kijelző is szemügyre vehető.

Itt a hátlapon lehet a biometrikus szenzor
Itt a hátlapon lehet a biometrikus szenzor (forrás: MyDrivers) [+]

Bár az első kép a Plus nevet nem teszi hozzá, láthatóan egy prémium variációról van szó. A renderképek érdekessége egyébként a hátlapi ujjlenyomat-olvasó, ami a sima P10 esetében ugye előre vándorolhat. A Mate 9 és a Porsche Design Mate 9 esetében ez pont fordítva volt: ott a lapos képernyős phablet hátlapján volt a biometrikus szenzor, az íveltnek pedig az előlapján.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés