Gyorsabb lesz az iPhone-ok töltése

Az Apple idei modelljei aránylag kis akkumulátorkapacitással és normál töltőfejjel kerültek forgalomba, noha a gyorstöltésre van lehetőség, mindössze kompatibilis töltőfejjel kell próbálkozni, amit a gyártó nyilván biztosít, természetesen külön térítés ellenében. Így a kicsit sem olcsó eszközök töltése vagy lassú, vagy plusz 30 ezer forint. Az idei széria viszont már alkalmas vezetékmentes töltésre, egyelőre a sztenderd QI szabványú padok és felületek állnak rendelkezésre az Apple AirPower érkezéséig.

Az iPhone X töltési ideje a mellékelt 5 wattos töltőfejjel közel 3 óra, ami minden, csak nem gyors, de normál töltésnek is kifejezetten lassú. A RAVPower azonban úgy tudja, az iOS 11.2-es verziója lehetővé fogja tenni, hogy a készülékek értelmezzék a 7,5 wattos teljesítményt, ami nyilván a fele a QI 1.2-es szabvány 15 wattos vezeték nélküli képességéknek, de érezhetően javíthat a készülékek regenerálódásának tempóján.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple iPhone 8 és 8 Plus duplateszt

    Üvegre cserélték a fém hátlapot, van vezeték nélküli töltés, erősebb a hardver és jobb a kamera is, de senkit ne tévesszen meg a számozás: ez csak egy modellfrissítés.

Hirdetés