Hirdetés
- Netfone
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone 16 és 16 Pro: amiről az Apple nem beszélt
- Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- IFA 2024: Áttetsző hátlappal szerelt strapamobil az AGM-től
Hirdetés
-
Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
ma Impozánsan tiszta a vékony keretes dizájn.
-
Call of Duty: Black Ops 6 - Nem kapunk korai hozzáférést a kampányhoz
gp Visszatérünk a régi dolgokhoz, ezúttal egyszerre kapjuk meg az egyjátékos és multiplayer tartalmakat.
-
Mesterségesen kötne az NPU-hoz bizonyos funkciókat a Microsoft
ph A vállalat igencsak érdekelt abban, hogy az NPU-s PC-k terjedjenek, és ezt csak exkluzivitása lehet elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Helyes. Itt az ideje. Szépen lassan felzárkóznak a többiekhez ezen a téren is.
-
RaveForce
veterán
Samsung miota tudja? S6-S7 ota? aztan mindjart itt az S9... nembaj egyszer az apple is "odaér"..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
hemaka
nagyúr
Ideje lesz mar, a tolto mar meg van hozza reg.
-
aprokaroka87
nagyúr
Lassan tölts tovább élsz?
-
Matada2.3
veterán
válasz aprokaroka87 #5 üzenetére
Inkább csak fokozatosan engedélyezzék a gyorsabb Qi töltést, nehogy pukkanás legyen a vége.
Finn the human
-
jacis
nagyúr
Nekem egy régi samsung qi padom van ami tényleg lassan tölt de egyáltalán nem zavar mivel a telefon azon nyugszik egész nap a munkahelyen így egyáltalán nem zavar hogy három vagy hat óra mire feltölti. A vezetékmentes töltésnek szerintem nem is ez az előnye bár ha tud gyorsabb lenni az is nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
RaveForce
veterán
Az iphonenak? Akkor keress ra, tucatnyi talalat lesz ra
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
cuebler
senior tag
"Világújdonság...!" avagy a "leginnovatívabb gyártó" esete a gyorstöltéssel
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Mr.Silkó
veterán
Csodáltam az új iPhone készülékek bejelentésénél, hogy az Apple a QI szabványt választotta, és nem ment szembe jó szokásához mérten a trendekkel és szabványokkal. Jól tette.
-
Csapo83
aktív tag
Én olvastam rosszul vagy tényleg van képük 30 ezret kérni egy gyors töltőért?!?!?!?!
A kedvenc pálinkámhoz hűséges vagyok! A márkákhoz, rendszerekhez nem!
-
cuebler
senior tag
a samunak is van pofája 18-21k közötti összeget elkérni a wireless fast charger-ért. kínából a harmadáért megjön, ugyanennyi tudással... monnyuk én nem vagyok a kockáztatós fajta, mégis egy 300k-ba kerülő készüléket bízok rá, sz'al maradt a gyári verzió...
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen