Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
-
Csapo83
aktív tag
Én olvastam rosszul vagy tényleg van képük 30 ezret kérni egy gyors töltőért?!?!?!?!
-
Mr.Silkó
veterán
Csodáltam az új iPhone készülékek bejelentésénél, hogy az Apple a QI szabványt választotta, és nem ment szembe jó szokásához mérten a trendekkel és szabványokkal. Jól tette.
-
cuebler
senior tag
"Világújdonság...!" avagy a "leginnovatívabb gyártó" esete a gyorstöltéssel
-
jacis
nagyúr
Nekem egy régi samsung qi padom van ami tényleg lassan tölt de egyáltalán nem zavar mivel a telefon azon nyugszik egész nap a munkahelyen így egyáltalán nem zavar hogy három vagy hat óra mire feltölti. A vezetékmentes töltésnek szerintem nem is ez az előnye bár ha tud gyorsabb lenni az is nagyon jó.
-
Matada2.3
veterán
válasz
aprokaroka87 #5 üzenetére
Inkább csak fokozatosan engedélyezzék a gyorsabb Qi töltést, nehogy pukkanás legyen a vége.
-
aprokaroka87
nagyúr
Lassan tölts tovább élsz?
-
hemaka
nagyúr
Ideje lesz mar, a tolto mar meg van hozza reg.
-
Ricardo
titán
Helyes. Itt az ideje. Szépen lassan felzárkóznak a többiekhez ezen a téren is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Rendszergazda topic
- Politika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest