Gyerekfelügyelő karpereccel állt elő az LG

Az LG KizOn olyan eszköz, aminek segítségével nyomon lehet követni és fel lehet hívni a csemetéket, amennyiben azok a szülő látó- és hallótávolságán kívülre kerülnek. Az apróságok karjára csatolható eszköz GPS, WiFi és 3G támogatást is kapott, és mindössze két funkcióval bír: hanghívást lehet vele kezdeményezni szülői és gyermeki oldalról, illetve nyomon lehet követni a csemeték helyzetét a térképen, akár ütemezve a GPS-koordináták elküldését.

Az LG KizOn karpereccel könnyedén el lehet érni gyermekeinket

A készülékkel való kommunikációhoz a szülőnek szüksége lesz egy 4.1-es vagy újabb Androidot futtató mobilkészülékre, amivel a KizOn alkalmazást kezelheti, a hívást elindíthatja és a gyermekeket lokalizálhatja. Amennyiben a csemeték tíz másodpercen belül nem fogadják a hívást, a kapcsolat automatikusan létrejön. Hívást egyébként a gyermekek is kezdeményezhetnek a karperec gombjának megnyomásával, ehhez a funkcióhoz egy telefonszám rendelhető. A készülék 34,7 x 55,2 x 13,9 milliméteres mérettel bír és kék, zöld, valamint rózsaszín variációkban lehet majd megvásárolni, először Koreában, majd az év második felétől Európában és Észak-Amerikában is. Az energiaellátást 400 milliamperórás akkumulátor biztosítja.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

  • LG L70 - nem pejoratív koppintás

    Gazdag szoftvercsomaggal, kopogtatós funkciókkal és KitKattel érkezett meg az LG új ötvenezrese, ám a szerény hardver és a néhány apró hiba rontja az összképet.

  • LG G Flex - igazi atléta

    A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

  • LG Optimus F6 - középkategóriás vadászgép

    A dél-koreai gyártó újdonsága a kellemes külső mellé 4G/LTE sebességet, nagyon korrekt hardvert és jó minőségű kijelzőt is kapott, méghozzá baráti áron.

Hirdetés