Elindult a HTC U11 Oreo frissítése

A HTC huszadik évfordulóját méltóképpen képviselte a HTC U11 mint a gyártó csúcsmobilja. Legalábbis a HTC U11+ érkezéséig, noha az alternatív képarány és a hátlapi ujjlenyomat-olvasó nem feltétlenül selling-point, számos felhasználó inkább preferálja a hagyományos kialakítást és formatervet, így nem feltétlenül konkurál házon belül, inkább szélesíti a választás lehetőségét. A 2018-as tervek is inkább visszafogottak, kiemelten fókuszálva a terméktámogatásra, és a visszafogott, de átgondolt termékkínálat.

A HTC U11+ már Android 8.0-s rendszerrel mutatkozott be november elején, ehhez fog csatlakozni a HTC U11 is. Tajvanon már elindult a hivatalos,  2.31.709.1 verziószámú, 1,33 GB-os OTA frissítés, amelyet fokozatosan a többi piac is követni fog. Ez statisztikailag valószínűleg nem sokat segít az Oreo továbbra is csekély elterjedtségén, ami mindössze 0,3%, míg a Nougat minimálisan erősödött, legfrissebb verziója viszont így is csak 3%-ot jelent az aktív androidos készülékek között.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC U11 - újra a szorítóban

    Megrázta magát a HTC, fennállásuk 20. évfordulójára egy ütős csúcsmobilt raktak össze, amely tud újat is mutatni, de nem ezért lehet szeretni.

Hirdetés