Bemutatkozott a Lenovo K5 Note

Igazából ez elég gyors volt. Néhány héttel azután, hogy a Lenovo lerántotta a leplet a K4 Note névre keresztelt készülékről, most bemutatta örökösét, a K5 Note-ot. A mobil unibody fém készülékházat kapott, a belsejében pedig viszonylag erős hardver lakozik.


[+]

Az előlapon egy 5,5 hüvelykes, Full HD felbontású LTPS panellel lehet szemezni, aminek meghajtásáért a 64 bites MediaTek Helio P10 chipset felel. A processzor nyolcmagos, a grafikus feladatokat a Mali-T860 GPU végzi. Az alkalmazások futtatásában nagy segítséget nyújt a 2 GB RAM, az adatokat a microSD-vel bővíthető 16 GB-os adattárolóra menthetjük. A phablet hátulján egy 13, elején pedig egy 8 megapixeles kamerával lehet képeket készíteni. Az energiaellátást a 3500 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, támogatott a gyorstöltés is.


[+]

A 152 x 75,7 x 8,49 milliméteres dimenziókkal rendelkező K5 Note Android 5.1.1 Lollipop operációs rendszert futtat, a Vibe UI felület sem maradt el. A kütyübe két SIM-et tehetünk, 4G-sek a foglalatok. A trendeknek megfelelően akad hátul egy ujjlenyomat-olvasó, amihez különböző funkciók társulnak (fizetés, fotózás).


[+]

Ütőkártya lehet a 1,5 wattos hangszóró, ami a Dolby Atmosnak köszönhetően elvileg az átlagosnál jobb hangzást biztosít. A K5 Note ára 1099 jüan, ami előzetes költségek nélkül átszámolva 48 ezer forintot jelent.


[+]

A megjelenés Kínában már a héten várható, arany és ezüst színben lesz kapható, hogy Európába mikor vagy egyáltalán érkezik-e, arról egyelőre nem adott tájékoztatást a vállalat.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés