A Sony zárja a nyarat

Az Xperia Blog megtudta: a szeptemberi IFA kapunyitása előtt, augusztus utolsó napján tartja szokásos médiabemutatóját a Sony, bár túl sok részlet aligha fog kiderülni hivatalos forrásból a jeles eseményig. Inkább spekulálni lehet a főszereplőkre mobilos oldalról. Az Xperia XZ1 és a várva-várt XZ1 Compact is a bivalyerős, ám egész takarékos Snapdragon 835-öt rejtheti a házában.


Az Xperia XZ az első Snapdragon 835-tel szerelt Sony masina, augusztus végén jöhet másik kettő [+]

A nagyobbik modell 5,2 hüvelykes Full HD panelt kaphat, amivel együtt is jóval kisebbnek ígérkezik, mint a tekinteteket magára irányító, 5,5 hüvelykes XZ Premium. A 4 GB RAM mellé 3000 mAh-s telep dukálhat. Az XZ1 Compact 4,6 hüvelykes HD panelt, szintén 4 GB RAM-or, viszont kisebb, 2800 mAh-s akkumulátort kaphat. Egy harmadik készülék is tiszteletét teheti a német fővárosban: az Xperia X1 5 hüvelykes képátlóval, Snapdragon 660-as SoC-vel és ugyancsak 4 GB RAM / 2800 mAhs kombinációval villanthat. Egy még frissebb pletyka szerint ez sem a végleges lista: csatlakozhat a fentiek sorához egy 18:9-es képarányú, 6 hüvelykes masina a JDI „keretmentes” paneljével.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Sony Xperia L1 - egynek Lmegy

    A Sony belépő szintű phablettel is kiegészítette az idei kínálatot, ami szintén a gyártó tipikus formavilágát követi, de felszereltségében és tudásban sokkal szerényebb, mint társai.

Előzmények

  • Sony Xperia XZ Premium - tükör által homályosan

    Úgy csillog a káva a Sony 4K kijelzője körül, mintha kifutóra tervezték volna. Kipróbáltuk a szuperlassítást és elvesztünk a nyolcmillió képernyőpixelben.

  • Új Sony széria tűnt fel

    Az MWC-n bemutatott újdonságokon kívül továbbra is több Sony készülékre várunk, amelyek valószínűleg Berlinben mutatkoznak be.

  • Sony Xperia XA1 Ultra - felskálázva

    A Sony XA1 phablet változata majdnem pont ugyanazt tudja, eggyel több RAM-mal, és lényegesen nagyobb kijelzővel. Minden más megegyezik vektorosan 6 hüvelykre húzva.

  • Sony Xperia XZ - SO(vá)NY vigasz

    A Sony Xperia XZ az X Perfromance helyét kívánja átvenni a széria csúcsán, de a megegyező árszint mellett felfedezhető, lényegében csak kisebb eltérések inkább a ráncfelvarrás fogalmát merítik ki. Ismét.

Hirdetés