Dupla kamerával szivárgott ki a Xiaomi 5X

Épp a minap számoltunk be arról, hogy közeleg a Xiaomi Redmi 5 startja, és a hivatalosnak tűnő kémfotók leleplezték a takarékos, nyolcmagos Snapdragon 625 SoC-t a 3/16, illetve a Snapdragon 630-as SoC-t a 4/32 gigabájtos kiszerelés esetében. A Redmi 5 5/16 megapixeles kamerákat kaphat, az előbbi az előlapon, az utóbbi a hátlapon landolhat. A képátló 5"-es maradhat, ám FHD-ra növekedett felbontással és 3680 mAh-ra csökkent teleppel.


[+]

Most egy Xiaomi 5X pletyka bukkant föl, ám hiába hiányzik a Redmi Note vagy a Redmi Pro előtag, a képátló 5,5 hüvelyk lehet, ami az említett két széria territóriuma, az SoC pedig az igen erős Snapdragon 660, a 6 GB RAM-os kiszerelés esetében (a 4 GB-os Snapdragon 625-öt kaphat). Ez a Xiaomi már 2 x 12 megapixeles hátlapi dupla kamerával érkezhet, kiszerelés szerint.

A Xiaomi egyébként remek pénzügyi negyedévet zárt, és a siker egyik kulcsa a gombamód elszaporodó üzletekben keresendő. A GSM Arena megjegyzi: a Xiaomi kifejezetten erre, azaz az offline értékesítésre kíván rámenni egy új terméksorozattal, és a 2000 jüanos (79 ezer forintos) Xiaomi 5X lehet ennek a stratégiának az első jövevénye. A tippek szerint július 26-án, Android 7.1.1-gyel és MIUI 9-cel érkezik a phablet.

Azóta történt

Előzmények

  • Rekord negyedév a Xiaomi mögött

    Több mint húszmillió mobilt sikerült leszállítani az év második három hónapjában. A cél immáron a százmilliós éves küszöb átlépése, igaz, csak jövőre.

  • Xiaomi Redmi 4X - Mi-ért hagytál el engem?

    A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.

  • Xiaomi Redmi Note 4 - takarék-szövetkezet

    A két kiszerelésben elérhető Redmi Note 4-ből a lóerőben szerényebbet, kitartásban viszont annál sikeresebbet teszteljük. A Xiaomi a Note 3-ra is lapot húzott, és még az ár is kedvezőbb lett.

Hirdetés