A Nokia előtt tiszteleg az Uhans

Az Uhans gyakorlatilag a semmiből érkezett meg hozzánk idén januárban, mostanra azonban már hazai képviselettel is rendelkezik a gyártó, így valószínű, hogy az U100 és az U200 után számos további készülék érkezik még tőlük tesztre, a cég például már mutatott képet a legújabb termékükről, ami a világ legsikeresebb mobilja, a 250 milliós darabszámban elkelt Nokia 1100 előtt kíván tisztelegni, androidos alapokon.


[+]

A hátlap nem hasonlít kimondottan a 1100-ra, hiszen a világszerte ismert mobil hátlapján nemhogy vaku, még kamera sem volt, és valószínű, hogy a monokróm kijelzőt sem fogja visszahozni a gyártó, az előlappal kapcsolatban azonban még lehetnek érdekességek, hiszen az Uhans cselesen csak a hátulját és az oldalát mutatta meg az A101 néven piacra kerülő terméküknek, ami nagyjából 20 000 forintnak megfelelő áron fog startolni Kínában.

Azóta történt

  • Négy új Nokia készülék bejelentésében is bízhatunk

    Egy ideje tudjuk, hogy a Nokia feltámasztása már folyamatban van, ennek folyományaként legalább három új készülék várható, de valószínűleg csak jövőre.

  • Uhans S1 - bőr helyett szén

    A kínai gyártó új mobilkészüléke sokkal jobban néz ki elődeinél, a nyolcmagos rendszerchipre épülő hardver alapvetően rendben van, és az árazás sem szállt el igazán. Akkor hol a hiba?

Előzmények

Hirdetés