NFC-vel érkezik a KingKong Mini 3

A tenyérméretű apróság több specifikáción is javít.

Volt már szerencsénk a Cubot KingKong Mini sorozathoz és néhány hete felbukkant a profi variáció is, és máris itt a harmadik generáció. A KingKong Mini 3 október 10-én startol globálisan, és az itt elérhető tombolán tíz szerencsés hozzájuthat egy ilyen apró mobilhoz.


[+]

Most tényleg nem idézőjeles a kompakt jelző, a 4,5"-es panelt ugyanis a legkisebb kéz is fogásváltás vagy másik öt ujj bevetése nélkül kezelheti, és bár ütésálló vagy egyéb minősítés nincs, láthatóan erősített a váz, amely IP65 alapú por- és víz elleni védelmet teljesít.


[+]

Az IPS kijelző qHD+ felbontását persze nem szabad összekeverni a QHD+-szal, elődje például 540 x 1080 pixeles képernyőt viselt, ám az ekkora méretben elég éles volt. A legfőbb újdonság az NFC, többek között mobilfizetési lehetőséggel, ami lehet a Google Wallet keretén belül is, lévén megvannak a Play-szolgáltatások.


[+]

A nyolcmagos chip típusát vagy az árat a gyártó még nem pontosította, a 6 GB RAM és a 128 GB-os tároló viszont kellően bőséges, az Android 12-t pedig az év végéig még elfogadjuk, bár azért lassan már indíthatnának eggyel frissebb rendszerrel az új mobilok. A 3000 mAh-s telepadat szintén olyan, amely törpeméretben elég kell legyen – főleg, ha nem komoly hardver csatlakozik hozzá.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés