2019. március 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Német áruházban bukott le az Axon 7 Mini

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: MediaMarkt

A kedvező árú ZTE Axon Mini folytatása hardveresen inkább ráncfelvarrás, mint generációváltás, de már a korábbi modell is jól fel volt szerelve.

Hirdetés

A német MediaMarkt idő előtt nyilvánosságra hozhatta az Axon 7 család legifjabb tagjának paramétereit. Az Axon 7 Mini a tavalyi Axon 7-hez hasonlóan 5,2 hüvelykes Full HD kijelzőt kapott, úgyhogy a mini jelzőt nem árt idézőjelesen érteni. Annál is inkább, mert 147,5 x 71 x 7,8 milliméteres házával az új modell méretesebb lett az elődnél, 153 grammjával pedig nehezebb. Ezt nem az akkumulátor indokolja: a mérete 2705 milliamperórára csökkent.

Ha minden igaz, ez a ZTE Axon 7 Mini
Ha minden igaz, ez a ZTE Axon 7 Mini [+]

A fémházas, ujjlenyomat-olvasóval ellátott ketyere lelke a nyolc Cortex-A53 magot használó Snapdragon 617 (a tavalyit a Snapdragon 616 hajtotta meg), memóriából 3 gigabájt, belső tárhelyből pedig 32 jár, amely akár 128 gigabájtos microSD-vel is bővíthető. A két nanoSIM-et befogadó Axon 7 Mini természetesen képes LTE hálózatokra felkapcsolódni, a támogatott sávok egyelőre nem ismertek, ahogy a német ár és az elérhetőség sem. Az új ZTE Axon előlapjára 8, hátlapjára pedig 16 megapixeles kamera került, a szoftver Android 6.0 Marshmallow-n alapszik.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.