2019. január 17., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Nem valószínű, hogy kétmagos lapkát kap az új Motorola

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: TENAA

Új Moto készülék részletes specifikációja került a TENAA adatbázisába, ahol viszonylag ritkán adódnak tévedések, ez most valószínűleg mégis az.

Hirdetés

A Lenovo immár teljes marketingszélességgel (már, ha van ilyen szó, mert valószínűleg egyébként nincs) alkalmazza a Motorola márkanevet, így a Moto XT1799-2 is az újjáélesztett brand kínálatát gyarapítja majd. Az 5,2 hüvelykes, Full HD kijelzővel szerelt eszköz ismét egy középkategóriás megoldásnak tűnik, opcionálisan 3 és 4 GB rendszermemóriával, illetve 32 vagy 64 GB belső tárhellyel. Kamerákból sem kiemelkedő a felhozatal, mindkét modul 8 megapixelesnek tűnik, a hátlapon a Motorolára jellemző, kör alakú panelbe ágyazva.


[+]

A 150 x 73,5 x 8,2 milliméteres és 157 grammos eszköz egy 2810 mAh-s telepet rejt és a kínai Hírközlési Hatóság jegyzéke szerint kétmagos lapkakészletet. Ez úgy kevésbé tűnik valószínűnek, bár a Moto C után tényleg nem lepődünk meg semmit, ez azért súlyos lenne, így feltesszük, elírás történt. Esetleg a feltüntetett két mag és 1,5 GHz mindössze egy többmagos szett egy halmazát jelöli. Az android 7.1.1-es rendszer viszont teljesen reális, és úgy tűnik, lesz rózsaszínben is.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.