Nem olcsó a Mate 9 Porsche Design, de legalább van

Limitált példányszámban mától válik elérhetővé a Porsche Design Huawei Mate 9. Az elérhetőséget természetesen úgy értjük, hogy hivatalosan beszerezhető, az ára ugyanis elég kemény. Természetesen a Porsche Design Mate 9-hez is jár a Huawei 3 év teljes körű gyártói garanciája, 3 hónap képernyő garanciával és 3 hónap csere garanciával. A felárért azonban nem csak a Porsche márkanév jár pluszba.


[+]

Az exkluzív Mate 9 kisebb, 5,5 hüvelykes, de QHD felbontású AMOLED kijelzőt kapott, valamint a Kirin 960-as lapkakészlet mellé 6 GB rendszermemóriát és ab start 256 GB belső tárhelyet, ami viszont tovább már nem bővíthető. A készülékből az egyes viszonteladóknál összesen mindössze 100 darab kerül forgalomba 449 990 forintos ajánlott bruttó fogyasztói áron, például a Media Markt webáruházában és kiemelt üzleteiben (Westend, Mammut, Árkád és Pólus Center budapesti bevásárlóközpontokban, illetve Debrecenben, Győrben, Nyíregyházán és a pécsi üzletekben).

Előzmények

  • Porsche Design Huawei Mate 9 - a híre megelőzi

    Limitált példányszámban itthon is kapható lesz a legdrágább Huawei, amely a Kirin 960-nal szerelt Mate 9 kisebb, menőbb és exkluzívabb verziója. Irgalmatlan sokba kerül, kevesek játékszere lesz.

  • Bemutatták a Huawei Mate 9 Pro-t

    A kínai belpiacra szánt Huawei Mate 9 variáció lényegében megegyezik a Porsche Design Huawei Mate 9 paramétereivel a méregdrága brandelést leszámítva.

Hirdetés