Nagyobb és fényesebb kijelzővel várható a következő Apple Watch Ultra

A MacRumors információi szerint nagyobb és fényesebb lesz a 2024-es Watch Ultra, illetve kedvezőbb árú AirPods is várható.

Hirdetés

Az Apple Watch Ultra 49 milliméteres tokozással és 1,92 hüvelykes OLED megjelenítővel masszív darabnak ígérkezett, fizikai valójában sem volt kicsi, de alapvetően nem okozott kényelmetlenséget (esztétikailag sem) viragdani01-nek sem, aki kifejezetten filigrán alkat. Jeff Pu elemzője szerint a következő Ultra modell még nagyobb lehet, ha tokozásban nem is feltétlenül, de kijelzőben biztosan.

Apple Watch Ultra 2022
Apple Watch Ultra 2022

Az Apple Watch Ultra 2024 2,1 hüvelykes panelt kaphat, ráadásul microLED technológiával, ami nagyobb fénysűrűséget ígér az OLED-hez képest, viszont alacsonyabb energiaigény mellett, így javulhat, de legalábbis maradhat a gyártó óráihoz képest kifejezetten jó üzemidő. Ezen kívül egy kedvezőbb árú AirPodsra is számíthatunk. Bár összeget nem mondtak, jelenleg a második generációs AirPods az alsó referencia.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények

  • Apple Watch Ultra - első nekifutás

    Ez az Apple első próbálkozása arra, hogy dedikált sportórát csináljon okosórájából. Apple Watchként tökéletes, sportóraként még van hova fejlődnie.

  • Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok

    Ránézésre alig változott valamit, mégis mindenben sokkal jobb a második generációs AirPods Pro. Ha valaki Apple cuccokkal vette körbe magát, nem talál hozzájuk jobban átgondolt TWS-t, viszont ha más operációs rendszerrel is használná, már billeg az almáskosár.

  • Három órát is bemutatott az Apple

    Megérkezett az új Apple Watch SE, új Apple Watch Series 8 és az eddigi legkomolyabb, legtöbbet bíró modell, az Apple Watch Ultra.

Hirdetés