Nagyobb akkumulátort kaphat a Samsung Galaxy S9 Active

Az S széria aktuális starapaváltozata általában nyáron kerül bemutatásra, ez feltehetően a Galaxy S9 Active esetében sem lesz másként. Az XDA Developers rendszerkódokból már halászott elő az S9 Active-ra utaló modellszámot, meg egyébként sem valószínű, hogy pont idén szakítanak az eddigi gyakorlattal. Ehhez képest nem sok érdemi információ került elő eddig a készülékről.


[+]

A nem teljesen megerősített hitelességű, ránézésre holland forrásból származó felvétel alapján az S9 Active SM-G893, egyébként teljesen reális modellszámon várható, a Galaxy S9-cel megegyező és képarányú panelt kap, viszont a megerősített, így vélhetően vastagabb házba szokás szerint nagyobb akkumulátor is elfér. A tavalyi modellhez hasonlóan idén is 4000 mAh-ra számíthatunk, minden más látszólag megegyezik a kisebb csúcsmodell paramétereivel.

Előzmények

  • Az S9 széria is kaphat strapabíró variánst

    Kiszivárgott egy sor Samsung készülék belsős kódneve, ami alapján lehet következtetni a Galaxy S9 Active érkezésére. A Samsung viszont mással nyerheti meg a jackpotot.

  • Bemutatkozott a strapabíró S8 Active

    Az aktuális Galaxy terepmobil most sem spórolja ki sérülékenyebb fivérei legütősebb specifikációit. Ehhez por- és vízálló védelem, illetve ütés- és rázkódásálló burkolat jár.

Hirdetés