2019. március 21., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

MWC 2019: Még mindig az akkumulátorra megy az Oukitel

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Leginkább a méretes, töltést csak ritkán igénylő készülékeiről ismerjük a kínai gyártót, a K-széria továbbra is az akksiról szól.

Hirdetés

Az Oukitel márkanévről leginkább azok hallhattak eddig, akik extrém nagy kapacitású akkumulátorral szerelt mobil vásárlásán gondolkodtak az elmúlt néhány évben, továbbá nem voltak restek felkutatni a különféle kínai webáruházak kínálatait.


[+]

A cég egyébként rendszeres látogatója az MWC-nek, és mint ilyen, rengeteg, valóban zéró háttérrel rendelkező gyártó fölött áll, mindenesetre az itt bemutatott K9 és K12 láthatóan attól függetlenül sem nevezhető kész terméknek, hogy túl nagy bonyolultság egyikkel kapcsolatban sincs. Szerencsére ezt ők is érzik, így a honlapjukra sem töltöttek fel semmit az eszközökről, és a piaci premeir is csak május környékén várható.


[+]

Nagyjából azonos koncepcióra épülnek az újdonságok, hatalmas akkumulátor jár a mostani trendeknek megfelelő szűk kávás, noccsos kivitelhez, friss Androiddal. A fotóinkon látható K9, ami aránylag kecsesnek mondható, hiszen nagy a felülete (7,12"-es kijelző nyilván nem lehet apró házban), és az akkumulátor is csak 6000 mAh-s, ellenben a K12-vel, ami 6,3 hüvelykes kijelzőt kapott, cserébe igen vastag és 10000 mAh kapacitású akkumulátora gyorstölthető is. Az árak várhatóan kedvezőek lesznek, viszont a dupla kamerák minősége már első ránézésre is visszafogott, és ahogy az a fotókon is látszik, a devmódban futó szoftver még igencsak foghíjas volt a kiállított terméken.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.