MWC 2019: Headsetet kezdett el gyártani a MyKronoz

A svájci illetőségű MyKronoz most már elég régóta foglalkozik félig-meddig okosnak mondható órák gyártásával, a mi tapasztalataink szerint több-kevesebb sikerrel. De azért a jelek szerint elég jól megélnek belőle, hiszen nem csak minden évben van standjuk az MWC-n, hanem nemrég megvették a francia Lexont is, amely mindenféle nagyon designos kis tartozék gyártásával foglalkozik, ilyen például a kissé megolvadt vödörre emlékeztető Qi-töltőjük is, amibe bele kell tenni a telefont és UV-fénnyel töltés közben a berendezés állítólag megtisztítja a kijelzőt.


[+]

A MyKronoz viszont az órák mellett elkezdett a headsetek irányába is nyitni, úgy gondolták, hogy kellő tapasztalatuk van a viselhető elektronikai berendezésekkel, szóval miért is ne. A ZePods névre hallgató termék alapvetően úgy néz ki, mint az Apple AirPods, csak annál sokkal olcsóbb, már 80 euróval jók vagyunk, ha szeretnénk egy ilyet, a legolcsóbb változat ugyanis ennyit kóstál, noha ebben nincs vezeték nélküli töltési lehetőség és a tok sem kerek, hanem szögletes. Ráadásul csak 15 órányi töltést tud adni a kis headseteknek, míg a 100 eurós ZePods+ ennél 5 órával többet nyújt, valamint vezeték nélkül is tölthető.

Ebben a metálpirosban azért elég csajos
Ebben a metálpirosban azért elég csajos [+]

A két, fülbe ülő apróság egyenként 40 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, amellyel 5 órás üzemidő érhető el. 5.0-s Bluetooth szabványt használ, értelemszerűen működik iOS és Android eszközökkel is. Kértünk egy tesztpéldányt, reméljük, hogy ki tudjuk majd próbálni, hogy érdemes-e a MyKronozra audiós cégként is gondolni a jövőben.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

Azóta történt

Előzmények

  • MyKronoz ZeTime - szezont a fazonnal

    A közösségi finanszírozás egyik ékköve egyszerre próbál mutatós analóg óra és karra csatolható okosketyere lenni, ám a sajátos egyveleg nem tud igazán kitűnni.

Hirdetés