MWC 2019: A Blackview új telefonja projektort kapott

Hirdetés

Sokadik gyártó a Blackview, amely megpróbálkozik azzal, hogy egy telefonba épített projektorral szerez vásárlókat. Nyilván ahogyan haladunk előre az időben, úgy egyre kisebb helyre be lehet az ilyesmit építeni, de a korábbi próbálkozásokból nemigen lett tömegcikk, pedig még a Samsung is dédelgetett ilyen terveket. Időről-időre látunk és kipróbálunk kivetítős telefonokat, de egyszer sem éreztük (ahogyan a piac sem), hogy erre olyan óriási szükség lenne.


[+]

A Blackview viszont úgy döntött, hogy pont erre fogja felfűzni az első olyan okostelefonjának az alapjait, amely nem strapamobil. Márciusban már kapható lesz, 600 dolláros árat mondtak rá a standnál, ami nem túl kevés, de olyan dobozt adnak hozzá, amivel bárhol összedobható egy kis mozizás. Van állvány, mindenféle kábel, plusz kis Bluetooth hangszóró is a csomagban, szóval nem mondhatjuk, hogy 600 dollárért ne kényeztetnének el.


[+]

Ha viszont levonjuk a képletből a 1080p-s projektort, akkor a készülék általános specifikációi nem lógnak ki az átlagból. Egy MediaTek Helio P23 dolgozik belül 6 GB RAM társaságában, a kijelző 6,01 hüvelykes, Full HD felbontású, a hátlapon pedig 12 megapixeles kamerát fogunk találni, az előlapra kettő modul került, a 16 megapixeles felbontású szelfikamera mellett egy mélységszenzor is dolgozik.


[+]

A 4680 mAh-s akkumulátor jelenléte viszont érthető, a projektoros üzem eléggé bele tud harapni a töltöttségbe. Hogy erre a termékre van-e valós piaci igény, azt talán maga a gyártó sem mérte fel teljesen jól, de szerencsére a Blackview nem száll ki a strapatelefonos üzletágból, hanem ott is erősítenek.

MWC 2019 utazásunkat a SEAT támogatta.

Hirdetés