MWC 2017: Az LG X power2 nagyobb lett és tovább bírja

Az LG standján ki van rámolva nagyjából 50-60 G6. Ezek mellett szerénykedik egy külön asztalon az X power2, pedig a 4500 mAh-s kapacitásúra hízlalt telep hosszú üzeimdőt biztosít a megújult eszköznek, amely már-már a phablet kategóriába esik, hiszen a korábbi 5,2 hüvelykről 5,5 hüvelykre nőtt a kijelző mérete. A felbontás azonban csak HD, de ha megismerjük a hardvert, akkor ezt már nem érezzük olyan nagy tragédiának.


[+]

A burkolat alatt ugyanis a MediaTek MT6750-es chipset duruzsol, ami nem okvetlenül az erejéről híres, viszont takarékosnak számít. A RAM mérete a standon levő cetli szerint 2 GB, de úgy tudni, hogy egyes piacokon csak másfél gigabájttal érkezik majd, arra viszont nem derült fény, hogy hazánkba melyik variáns jön. A hátlapra 13 megapixeles kamerát tett az LG, az előlapra egy 5 megapixeles modul jutott, a belső tárhely 16 GB-os. A burkolat műanyag, de hátulról fémes hatást keltően csillog. A kiállított telefon két SIM-et kezelt, dual standby módban.

A microSD bővítéssel is rendelkező készülék hamarosan itthon is piacra kerülhet, az elődmodell főleg szolgáltatói kínálatban volt sikeres. A hosszú üzemidő továbbra is vonzó, a 7.0-s Androidra épülő kezelőfelület pedig barátságos. A termék ára még nem ismert.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Hirdetés