MWC 2016: Bejártuk a Monster standját is

A barcelonai MWC sajnos sosem szól annyira az audiós kiegészítőkről, mint mondjuk a berlini IFA, de ettől függetlenül azért találkoztunk egy-két ilyen gyártóval is a kiállításon, a Monster nem tartott ugyan sajtótájékoztatót, de egy közepes méretű standdal képviseltette magát. A sajtóeseménynek nem is lett volna különösebben sok értelme, hiszen a palettát végignézve egyértelmű volt, hogy a gyártó a CES-en már az összes puskaporát ellőtte, új terméket nem is mutattak be.

A paletta régebbi darabjait tekintettük meg a Monsternél
A paletta régebbi darabjait tekintettük meg a Monsternél [+]

Az Adidas logóval ellátott fülhallgatók közül ki lehetett próbálni egy-kettőt, de ezek már nem túl friss termékek, a Monster egyik alkalmazottját inkább arról kérdeztük, hogy a Beats-szel és a Nokiával való együttműködés után számíthatunk-e arra, hogy valamilyen okostelefon mellé Monster fülhallgatót fognak majd csomagolni a mobilgyártók. Az erre adott reakció elég képlékeny módon lett megfogalmazva, de azt azért ki lehetett belőle hámozni, hogy a nem túl távoli jövőben várható ilyesmi, de természetesen korántsem filléres telefont kell ahhoz vásárolni, hogy a jól ismert M betű figyeljen a fülhallgatón.

A SuperStar Blaster a gyártó egyik legfrissebb terméke, de már a CES-en is lehetett látni.
A SuperStar Blaster a gyártó egyik legfrissebb terméke, de már a CES-en is lehetett látni. [+]

Ha már erre jártunk, akkor megnéztük a SuperStar Blastert is, ami egy teljesen átlagos, de elég nagy hordozható Bluetooth hangszóró. Specifikációs táblázattal nem szembesültünk, a Monster nem szokta ezt hangoztatni, az öt hangszóróból álló egység összteljesítményét nem tudtuk meg. Az alapvető funkciók viszont biztosan adottak rajta, a töltőporton kívül van rajta egy AUX ki- és bemenet és egy USB csatlakozó, amin áramot tud adni a lemerült telefonoknak. Ahogy az elvárható, NFC-vel is rendelkezik, akkumulátorról pedig állítólag 3-7 órát tud üzemelni hangerőtől függően. Nemsokára érkezik az európai boltok polcaira, konkrét árakról viszont nem kaptunk tájékoztatást.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákAlcatel One TouchTelekom

Azóta történt

  • MWC 2017: Atlétáknak szól az iSport-széria

    A Monster idén nem mutatott be új kütyüt az MWC-n, viszont a CES újdonságait ide is elhozták: láttunk fülhallgatót, fejhallgatót, hangszórót, illetve töltőállomást és külső akkumulátort is.

Hirdetés