MWC 2017: Atlétáknak szól az iSport-széria

Hirdetés

A Monstert régebben bizonyos Beats és Nokia fülhallgatók gyártójaként ismerhetjük, az elmúlt pár évben azonban a saját termékpalettájukat fejlesztik, elsődleges piacuk továbbra is Amerika, de az európai vásárlóik is jelentős százalékot képviselnek az összesítésben. Legutóbbi nagy termékbemutatójuk két hónappal ezelőtt, a 2017-es CES kapcsán volt, ezek a kütyük látogattak el Barcelonába is.

Vezetékes és vezeték nélküli változat is van
Vezetékes és vezeték nélküli változat is van [+]

Elsődlegesen atlétáknak szól az iSport-széria, ezek könnyű, kényelmes, strapabíró és motiváló basszustömeggel vastagon megáldott termékek, in-ear és on-ear kialakításban egyaránt. Kezelésük egyszerű, nincsen rajtuk érintőpad vagy hasonló megoldás, három egyszerű gomb és a Bluetooth-képes változatok esetén ledecske és töltőcsatlakozó intéz el mindent. A stand zenei hátterét a Firecracker nevű hangszóró biztosította, amin 500 lumenes fényforrás jelenti a különlegességet, egyébként pedig a korábbi, hatalmas Monster hangszórók formavilágát kapta meg egy 25 órás akksival és IPX5 védelemmel.

A sportos kütyükön kívül jelen volt két Elements-sorozatú kütyü is
A sportos kütyükön kívül jelen volt két Elements-sorozatú kütyü is [+]

További érdekesség az Elements-széria, ami a kiegyensúlyozottabb hangzást részesíti előnyben (a Normalon kívül egyébként van benne Club mod is) és meglehetősen feltűnő, főleg a limitált kiadásoké. Újdonság, hogy már nem csak zenei eszközökkel kívánnak elöl maradni, hanem otthoni töltőpadokkal és hordozható külső akkumulátorokkal is bővítették a portfóliót.

A 2016-os MWC-re kijutásunkat támogattákEuStock.euTelekom

Előzmények

Hirdetés