MWC 2015: Windows Phone-nal érkezik a Liquid M220

Bár az Acer mai sajtóeseményén az Android dominált, egy Windows Phone 8.1 alapú eszközt is sikerült lencsevégre kapnunk a Liquid M220 személyében. Érdekesség, hogy ez az eszköz a gyártó első WP 8.1-re épülő eszköze, mely ráadásul a Windows Phone 10 Ready pecsétet is megkapta, a frissítés érkezésének időpontjáról azonban nincs információnk, de maga a WP10 esetén is kérdéses még ez az adat.


[+]

Egy kompatkabb méretű telefonról van szó, mely a 4 hüvelykes kijelzőjével kellemes alternatívát jelenthet a phableteket kevésbé kedvelő vásárlóknak. A felbontás viszont csupán 480 x 800 képpontos, ami recés élekhez és könnyen kiszúrható pixelekhez vezet. A működési sebesség viszont hibátlan volt a demó során, ám a hardvert elnézve nem tudjuk megmondani, hogy mennyire áll majd ellent az idő vasfogának. Belül egy kétmagos, magonként 1,2 GHz órajelű processzor és 512 MB RAM lapul, a memória mérete 4 GB, microSD-kártyával bővíthető. A hátlapi kamera 5 megapixeles, autofókusszal is rendelkezik, az előlapi fényképező 2 megapixeles.


[+]

Európában áprilistól lesz kapható a Liquid M220 fekete és fehér színekben, az ajánlott ár 79 euró, ami a mai árfolyamon 24 ezer forintot jelent - ez persze semmilyen járulékos költséget nem tartalmaz. Az 1300 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkező mobil dualSIM-kivitelben is piacra kerül majd.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Hirdetés