MWC 2015: Megnéztük a Siswoo i8-at

Az MWC egyik fő vonzereje, hogy a hallokban mászkálva egy rakás gyártóval találkozik az ember, melyek bár nem mondanak sokat számára, érdemes megismerni őket. Ilyen a spanyol illetőségű Siswoo is, akik most mutatták be az i8 névre hallgató mobilt, mely a specifikációk alapján egy igen korrekt gépet takar, a felszereltséghez képest pedig az ár is rendben van.


[+]

Az i8 előlapján egy 5,5 hüvelykes képátlójú IPS panel feszít, FullHD felbontással és OGS technológiával megfejelve. Utóbbi a one glass solution szavakat takarja, ami dióhéjban azt jelenti, hogy hogy az érintéseket érzékelő panelt egy vékony speciális rétegre cserélik, ezáltal a képminőségre és a vastagságra is jó hatással van. A 13 megapixeles hátlapi kamera mellé egy 5 megapixeles előlapi fényképező jár.

A hardver szempontjából egy MTK6595M lapkára számíthatunk, mely egy nyolcmagos, magonként akár 2 GHz-en is dolgozni képes CPU-t tartalmaz, 3 GB RAM és 32 GB belső tárhely társaságában. A telefon két SIM-et fogad, LTE-kapcsolatra is képes, kétsávos WiFi-modullal (802.11 a/b/g/n/ac) rendelkezik, módosítás nélküli Lollipopot futtat.


[+]

A mobil egyelőre csak Spanyolországban kapható, a helyi ára 299 euro, ami körülbelül 92 ezer forintot jelent, mindennemű járulékos költség nélkül. A cég a jövőben több európai országban is értékesíteni fog majd, erről azonban nincs bővebb információnk.

MWC utazásunkat támogatta az Alcatel One Touch és a mydlink HomeAlcatel One Touchmydlink Home

Hirdetés